SEGRE

FUTBOL PLAY-OFF

El Mollerussa busca avui a Ascó l'ascens a Tercera

El partit d'anada al Pla d'Urgell va acabar 0-0 i tindrà 200 seguidors a la grada

Jugadors del Mollerussa atenen les instruccions de Josep Maria Turull durant el partit d’anada.

Jugadors del Mollerussa atenen les instruccions de Josep Maria Turull durant el partit d’anada.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mollerussa visita avui l’Ascó (18.00) amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens a la Tercera RFEF. Viatja a aquesta localitat tarragonina amb el 0-0 del partit d’anada, disputat el cap de setmana passat al Municipal de la capital del Pla d’Urgell, un resultat que, segons l’entrenador Josep Maria Turull, “ens permet partir amb un mínim avantatge, ja que qualsevol empat a més d’un gol ens beneficia. Marcar un gol ens ho posaria molt bé”, va afegir el tècnic.

L’equip no estarà sol a Ascó. Des del club s’ha organitzat un autocar d’aficionats, mentre que, segons va explicar el president de l’entitat, Jaume Vallverdú, el Mollerussa té 200 entrades reservades i molts aficionats es desplaçaran en els seus vehicles particulars.

L’Ascó ha posat entrada gratuïta per a tots els aficionats que siguin d’aquesta localitat i cada afició tindrà una entrada diferenciada al camp de joc, que tindrà un aforament limitat a 650 espectadors.

El Mollerussa no disputa un play-off d’ascens a una categoria estatal des de la temporada 83-84, quan va aconseguir l’ascens a Tercera, on va estar tres temporades (84-85, 85-86 i 86-87). Després va ascendir a Segona B, on va jugar la 87-88 i a Segona A, on va competir la 1988-89. Va baixar per seguir a Segona B tres anys més (89-90, 90-91 i 91-92) i l’última temporada a Tercera va ser la 92-93.

El Mollerussa s’ha entrenat aquesta setmana dos dies a Vilanova de Bellpuig, per adaptar-se a la gespa natural, que és la superfície del camp de l’Ascó. “L’equip està molt bé, crec que hem arribat bé a aquest tram final”, va afegir Turull.

“Ens juguem tota la temporada en aquest partit. Aconseguir l’ascens seria un premi a molt temps de treball i a molta gent que s’ha esforçat”, afirma el tècnic. Creu que la pressió més gran la té l’Ascó, perquè “van fer un equip amb l’objectiu d’ascendir. Nosaltres no vam començar la Lliga amb aquest objectiu i no tenim aquesta pressió, però ja que hem arribat fins aquí volem aprofitar l’oportunitat”.

Josep Maria Turull també va agrair l’esforç dels aficionats que es desplaçaran al matx. “L’afició del Mollerussa sempre respon”, va concloure.

tracking