FUTBOL

El Mollerussa es queda sense ascens

Perd per 2-0 a Ascó i seguirà la pròxima temporada en Primera Catalana

El Mollerussa es queda sense ascensJORDI ECHEVARRIA

El Mollerussa seguirà la pròxima temporada a la Primera Catalana, categoria en la qual aquest any s’ha proclamat brillant campió del seu grup. L’equip de la capital del Pla d’Urgell ha perdut per 2-0 en el camp de l’Ascó, amb el que és l’equip tarragoní qui aconsegueix l’ascens a la Tercera RFEF, després que el partit d’anada jugat la setmana anterior en el Municipal de Mollerussa, acabés 0-0.

Els dos gols de l’Ascó els ha marcat el lleidatà Adrià Fernández. El veterà davanter ha firmat l’1-0 per als tarragonins en el minut 22, amb la qual cosa el Mollerussa s’ha retirat al descans en desavantatge, després d’haver firmat una bona primera meitat.

En la segona part l’equip de Josep Maria Turull ha continuat buscant el gol, conscient que l’1-1 li donava l’ascens, però no ha tingut encert. En canvi, quan més atacava l’equip del Pla, i ja en el temps afegit, una contra de l’Ascó ha acabat amb el 2-0, marcat també per Adrià Fernández.