SEGRE

NATACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

Lleida obté cinc medalles en el Català d'alevins

Tres del CN Lleida i dos del Club Inef

Els medallistes del CN Lleida en aquest campionat.

Els medallistes del CN Lleida en aquest campionat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La natació lleidatana ja suma cinc medalles en els Campionats de Catalunya aleví d’estiu, que es disputen durant tot el cap de setmana a les piscines Bernat Picornell de Barcelona. El CN Lleida n’ha aconseguit tres, una plata i dos bronzes, i el Club Inef un or i una plata, els dos metalls obtinguts pel nadador Jordi Carrasco Cadens.

El CN Lleida va assolir ahir un bon botí de medalles, destacant la de plata aconseguida per Eric Rojano en la prova dels 100 lliure. Aquest nadador, a més, va sumar una medalla de bronze amb l’equip 4x200 lliure al costat dels seus companys Sergio López, Màxim Borràs i Àlex Michans.

El CN Lleida va firmar un altre bronze gràcies a la gran actuació de la nadadora Paula Cortés en la prova dels 800 lliure. Val a recordar que el CN Lleida participa en aquesta competició amb 16 nadadors: Joan Berenguer, Aleix Matamoros, Màxim Borràs, Gerard Elcacho, Blai Daviu, Àlex Michans, Eric Rojano, Sergio López, Gerard Miret, Víctor García, Paula Cortés, Natàlia Oliva, Txell Escoda, Aina Guiu, Ashley Maireles i Júlia Díaz.

D’altra banda, un altre representant lleidatà, Jordi Carrasco Cadens, del Club Inef Lleida, va ser protagonista destacat amb dos medalles.

El germà petit d’Emma Carrasco assolia divendres passat la medalla de plata en la prova dels 200 metres estils, però ahir se superava a si mateix proclamant-se campió de Catalunya de la seua categoria en la prova de fons dels 1.500 metres lliure.

En aquesta competició d’estiu en què participen els millors nadadors alevins de Catalunya també figuren amb representants els clubs lleidatans del CEN Balaguer, el CN Mollerussa, el CN Tàrrega i el CN Cervera.

Els medallistes del CN Lleida en aquest campionat.

Els medallistes del CN Lleida en aquest campionat.SEGRE

tracking