SEGRE

ESPORTS

Lluís Cortés no continuarà al Barça.

Lluís Cortés no continuarà al Barça.

Lluís Cortés posa amb el trofeu de la Champions conquerit el passat 16 de maig.

Lluís Cortés posa amb el trofeu de la Champions conquerit el passat 16 de maig.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Barcelona Lluís Cortés no seguirà en el club la temporada que ve després d’aconseguir l’històric triplet amb la Lliga de Campions, la Lliga i la Copa de la Reina, segons va avançar 'Món Esportiu'.

El tècnic hauria comunicat la notícia a les seues jugadores en la vigília de l’últim partit de la temporada, davant de l’Eibar per tancar la Primera Iberdrola, i els principals motius de la seua decisió serien el desgast i la falta d’energia pels esdeveniments, alguns d’ells extraesportius, que han tingut lloc en el tram final del curs.

La situació aparentment idíl·lica del Barcelona va començar a trontollar públicament quan les capitanes, en representació de la plantilla, van comunicar als responsables del futbol femení del club i a la junta directiva, mitjançant el directiu Xavier Puig, la mala relació que s’havia creat amb Cortés i fins van demanar la seua marxa.

I van continuar amb el comiat de la capitana Vicky Losada, tota una institució al Barcelona, que va lamentar no haver comptat amb el protagonisme desitjat durant el curs.

De tota manera, segons va poder saber EFE, la junta directiva va intentar reconduir la situació, però una vegada acabada la temporada ha estat el mateix Cortés que ha decidit fer un pas al costat en adonar-se’n que els conflictes amb gran part de la plantilla eren irreconciliables.

Cortès va arribar al Barcelona el gener de 2019 en substitució de Fran Sánchez i durant aquest temps va aconseguir dos Lligues, dos Copes de la Reina i l’anhelada primera Lliga de Campions per a l’entitat catalana.

Curiosament, l’entrenador de Balaguer n’havia renovat durant aquesta temporada per un curs més i un altre d’opcional. Ara serà el director esportiu Markel Zubizarreta l’encarregat de buscar-lo substitut, però de moment el seu contracte acaba aquest 30 de juny. EFE

tracking