SEGRE

ESPORTS

Oriola deixa la concentració temporalment per un contacte amb un positiu

Oriola deixa la concentració temporalment per un contacte amb un positiu

Oriola deixa la concentració temporalment per un contacte amb un positiu

Oriola deixa la concentració temporalment per un contacte amb un positiuEFE/ Juan Carlos Hidalgo/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ala-pivot de la selecció espanyola de bàsquet Pierre Oriola va deixar la concentració del combinat nacional després de saber que una persona amb la qual havia mantingut contacte estret abans d’entrar a la bombolla havia donat positiu en un test de coronavirus, segons va informar aquest diumenge la Federació.

Oriola va saber divendres del positiu d’aquest contacte, per la qual cosa dissabte el servei mèdic de la selecció va decidir que romangui per precaució uns dies aïllat al seu domicili.

Una vegada les proves a què està sent sotmès l’interior català confirmin l’absència de risc, tornarà a unir-se als seus companys en la concentració de Madrid, que va començar aquest divendres.

La resta de jugadors de la selecció ja ha superat el primer reconeixement mèdic en la Fundación Jiménez Díaz de Madrid, que ha inclòs ecocardiograma, electrocardiograma, diverses proves d’imatge i una analítica completa.

Aquest mateix diumenge, el combinat espanyol ha tingut una sessió d’entrenament en el WiZink Center de Madrid, mostrada per la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) en un vídeo en el qual s’ha pogut veure Pau Gasol entrenant de nou amb el combinat nacional quatre anys després de la seua última participació, en l’Eurobàsquet 2017 en el qual Espanya va aconseguir la medalla de bronze.

tracking