SEGRE

AUTOMOBILISME MUNDIAL DE FÓRMULA 1

Verstappen firma la pole a 'casa' seua i defensarà el liderat contra Hamilton

Hamilton i Verstappen se saluden durant la jornada d’ahir.

Hamilton i Verstappen se saluden durant la jornada d’ahir.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’holandès Max Verstappen, líder del Mundial de F1, sortirà primer avui en el GP d’Estíria, el vuitè del campionat, al Red Bull Ring, el circuit de la seua escuderia, on va contenir els Mercedes del sèptuple campió del món anglès Lewis Hamilton, segon en graella després de beneficiar-se de la sanció de tres llocs al seu col·lega finlandès Valtteri Bottas, que arrancarà cinquè.

Verstappen, de 23 anys, va aconseguir la seua sisena pole des que pilota a F1, la tercera de la temporada, al cobrir els 4.318 metres de la pista de Spielberg en un minut, tres segons i 841 mil·lèsimes, 194 menys que Bottas, sancionat per la virolla que va fer al pit lane de divendres, i que arranca cinquè. Hamilton –segon en el Mundial, a 12 punts dels 131 de Mad Max– sortirà segon en una prova que Fernando Alonso (Alpine) afrontarà des del novè lloc. Carlos Sainz (Ferrari), no va tenir una bona jornada i sortirà des del lloc 12.

Alonso va explicar que “sempre falta alguna cosa, però estic molt més còmode amb el cotxe, si penso en Imola o Bahrain a començament d’any”, mentre que Sainz va lamentar que “és difícil anar pitjor del que hem anat avui en qualy, està clar que hi ha alguna cosa que no estem entenent bé del tot en aquest circuit”.

tracking