SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

El Térmens busca directiva per evitar la desaparició

L'actual junta, amb només tres membres, demana un relleu després d'11 anys al càrrec || L'FCF entrega desfibril·ladors a Bordeta i Tàrrega

Llaó entrega el desfibril·lador a Ayora, president del Bordeta.

Llaó entrega el desfibril·lador a Ayora, president del Bordeta.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Busquem Junta per evitar desaparèixer.” Així de desesperada és la crida d’auxili que ha llançat l’actual directiva del Térmens, que presideix Josep Ramos, i que només té dos membres més per tirar endavant el club, que milita a Segona Catalana. “Portem onze anys, la meitat dels que vam començar han anat marxant i tres persones soles no podem portar un club de Segona”, explica Ramos.

“L’any passat ja vam dir que no volíem sortir i creiem que ara és el moment de fer un pas al costat i ajudar i ensenyar als que entrin nous”, afegeix. El problema és que després d’una primera crida no ha sortit ningú i, després d’aquest segon intent, si en el termini de quinze dies no surt ningú, probablement la junta dimitirà en bloc.

“Hi ha molta feina al club que la gent no sap. Netegem els vestidors, portem el bar, les entrades. No trobem gent interessada”, lamenta en aquest sentit Ramos.

D’altra banda, la Federació Catalana de Futbol va entregar ahir els dos primers desfibril·ladors a clubs de Lleida, en el marc de la campanya #TotsSomUnBatec.

El van rebre ahir la UE Bordeta i la UE Tàrrega i, segons va explicar Josep Llaó, vicepresident de l’FCF, “l’objectiu és entregar-ne un a tots els clubs catalans que ho sol·licitin”, va explicar.

tracking