SEGRE

BÀSQUET LEB

Nou 'look' amb la Seu Vella

La imatge del monument és la protagonista de les samarretes del Força Lleida || Escull el bordeus per a la titular i el blau turquesa per a la suplent

Aliaga, flanquejat per Albert Cardona, de Pentex, i Montse Pociello, de Cr3ativa, a la presentació.

Aliaga, flanquejat per Albert Cardona, de Pentex, i Montse Pociello, de Cr3ativa, a la presentació.X.P.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida va presentar ahir de forma oficial la nova equipació que lluirà les dos pròximes temporades, un vestuari molt arrelat al territori i amb què trenca per complet amb la seua imatge actual i abandona els seus colors oficials negre i taronja. Al seu lloc aposta per a la samarreta titular pel color de la ciutat, el bordeus, i per a la suplent pel que històricament havia portat el Lleida Bàsquet, el blau, encara que aquesta vegada turquesa amb una tonalitat grisenca.

La Seu Vella també adquireix un paper protagonista, tant a la zona frontal esquerra com en el nou logo corporatiu que compartirà amb el CB Lleida i que apareix al costat d’una pilota de bàsquet a la part posterior de la samarreta.

Aquesta equipació, dissenyada per l’empresa local Cr3ativa i fabricada per la marca de Solsona Pentex, i que entre altres equips vesteix el Manresa i Fuenlabrada d’ACB i el Melilla de LEB Or, serà la mateixa que lluirà el CB Lleida femení, així com la base de les dos entitats en virtut de l’acord que van firmar fa unes setmanes.

El president del Força Lleida, Albert Aliaga, va destacar que “no només es tracta d’un canvi de look o d’imatge, sinó també de forma de treballar, de manera de fer del club”, i va reconèixer que el nou disseny ha calat entre el públic. “Hi ha gent que ens ha trucat preguntant quan es posarà a la venda. Això no havia passat mai. Ha estat un impacte brutal, ens ha sorprès molt”, va assenyalar el president.

El club abona la quota a la FEB per la permuta i ja se sent d’Or Albert Aliaga va confirmar ahir que el club ja ha abonat a la Federació Espanyola la quota per la permuta de places amb el Barça i que avui presentarà tota la documentació i pagarà els 18.000 euros d’una part de la inscripció. “Nosaltres a tots els efectes ens considerem un club de LEB Or, ningú ens ha dit el contrari. És més, si a la FEB els consta un intercanvi de places amb el Barça i hem presentat tota la documentació i els pagaments pertinents, entenem que som d’Or”, va dir.

tracking