SEGRE

FUTBOL ACTIVITATS

Lluís Cortés, extècnic del Barça femení: “Un any bonic, però dur”

Lluís Cortés, extècnic del Barça femení, reitera a Lleida, en el primer acte públic després de dimitir, que no hi ha cap altra causa que “el desgast” || Va participar en la jornada anual d'Esade Alumni

Xavier Estrada, Xavi Roca, Lluís Cortés i José Luis Solans, ahir a les instal·lacions del CT Lleida.

Xavier Estrada, Xavi Roca, Lluís Cortés i José Luis Solans, ahir a les instal·lacions del CT Lleida.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions del Club Tennis Lleida van acollir ahir el primer acte públic de Lluís Cortés des que diumenge va presentar la dimissió com a entrenador del Barcelona Femení, amb la qual cosa va posar un abrupte final a una temporada històrica en què l’equip va guanyar el triplet, Lliga, Copa i Champions.

Cortés va ser, al costat del ja exàrbitre internacional, Xavier Estrada Fernández, protagonista de la Jornada Anual del Club d’Esade Alumni de Lleida, activitat que tornava després d’haver-se suspès l’any passat per la pandèmia. “Ha estat un any molt bonic però també molt dur”, va explicar Cortés a SEGRE i Lleida TV en la primera entrevista després de la dimissió. “Això al final ens ha desagastat a totes les parts. Ja ho vaig expressar al comunicat que vaig fer [a Twitter]. És el que sento. Crec que és el millor perquè el projecte del Barça femení, aquest club i aquest equip, continuïn guanyant coses”, va valorar.

Reitera que la seua sortida era “el millor per a tothom al Barça, de cara que club i equip continuïn guanyant”

Va recordar que “ha estat un any en què hem jugat les competicions d’aquesta temporada i algunes de l’anterior. Això són molts partits, molts entrenaments i molts viatges”. Pel que fa als sis títols en els seus dos anys va dir que “estem orgullosos i ens n’anem amb el cap ben alt per haver fet bé la feina i tret el màxim rendiment a un equip que venia de no guanyar gaires coses en les últimes temporades”. Sobre el triplet va valorar que “a aquestes coses se’ls dona més valor a mesura que passa el temps”.

Xavi Roca, president d’Esade Alumni Lleida, explicava que havien elegit Cortés i Estrada perquè el primer “pot parlar de lideratge i gestió d’un equip d’elit i Estrada, sobre la presa de decisions sota la màxima pressió i en el mínim temps possible. Són elements aplicables a la gestió empresarial”.

tracking