SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida fitxa Gastón Alonso, centrecampista de vint anys

Amb arrels argentines, ha jugat a Eslovènia i arriba del Yeclano

Gastón Alonso.

Gastón Alonso.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar ahir la incorporació del centrecampista Gastón Alonso, que ha firmat per a dos temporades. Gastón Alonso Kappes (Canyada, València 7-2-2001), jugador amb ascendència argentina, procedeix del Yeclano, on va competir per primera vegada a Segona B. Tanmateix, va començar la temporada passada a les files de l’NK Tabor Sezana, equip de la Primera divisió d’Eslovènia, que, com a curiositat, l’entrenava l’exfutbolista internacional nacionalitzat italià però nascut a l’Argentina Mauro Camoranesi, que va ser campió del món amb la selecció azzurra a Alemanya el 2006.

Abans que s’iniciés la Lliga li va fer una oferta el Yeclano i va poder estrenar-se en la categoria de bronze del futbol espanyol.

Gastón Alonso es va formar als planters dels dos equips valencians de Primera divisió. Fins a juvenils va jugar als equips de base del Llevant, i va arribar a ser internacional espanyol sub-16, però va ser captat pel València, on va arribar a jugar la UEFA Youth League entre el 2018 i el 2020.

Gerard Escoda, director d’operacions i relacions institucionals del Lleida Esportiu, va descriure Alonso com “un centrecampista de molt treball, intens en tasques de contenció i que destaca també per la seua faceta com a recuperador”. Escoda va destacar així mateix la capacitat d’Alonso per jugar tant com a migcampista com interior pel carril del 8. “És jove i té projecció”, va assenyalar Escoda.

tracking