SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

La LEB Or es jugarà en un grup únic de divuit equips

La renúncia del Múrcia evita que els equips admesos quedin dividits en dos || Marc Díaz renova com a entrenador ajudant

Buchanan, en una acció d’un partit de la passada temporada.

Buchanan, en una acció d’un partit de la passada temporada.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga LEB Or en la qual jugarà l’ICG Força Lleida la pròxima temporada 2021-2022, constarà d’un únic grup de 18 equips. La renúncia del Múrcia, per motius econòmics, ha evitat finalment que hi hagi 19 equips i, per tant, que s’hagués dividit la competició en dos grups, com va ocórrer la passada temporada.

A través de les xarxes socials, el club va comunicar ahir que la Comissió Delegada de la FEB va ratificar la inscripció a LEB Or, donant validesa a la permuta de places entre el Força Lleida i el Barcelona B, una cosa que al club ja se li havia confirmat des de la setmana passada, per la qual ja va fer llavors el primer pagament de la inscripció per disputar la Lliga, 18.000 euros.

Al setembre abonarà 18.000 euros més i la Lliga podria encetar-se a començaments d’octubre. Així, els divuit equips que competiran a la Lliga són: ICG Força Lleida, Girona, Prat, Osca, Corunya, Castelló, Alacant, Granada, Melilla, Gipuzkoa (baixa d’ACB), Juaristi, Palma, Estudiantes (baixa d’ACB), Valladolid, Palència, Càceres, Almansa i Oviedo.

D’altra banda, el club va anunciar la renovació del tècnic Marc Díaz que, per segon any, exercirà com a entrenador ajudant del primer equip, que ara dirigirà Gerard Encuentra. Díaz, nascut a Lleida el 1996, complirà la seua setena temporada a l’staff.

tracking