SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Bell-lloc recolza el Llista

L'ajuntament i l'equip local, als quals el club va oferir ahir la Europe Cup, disposats a cedir el pavelló si l'Onze de Setembre segueix inactiu || Hi van assistir també jugadors de l'OK Lliga

La base del Club Patí Bell-lloc va fer el passadís amb els seus estics als jugadors i directius del Llista, que van oferir la Europe Cup.

La base del Club Patí Bell-lloc va fer el passadís amb els seus estics als jugadors i directius del Llista, que van oferir la Europe Cup.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diu el refrany que “és de ben nascut ser agraït”, i això és el que va fer ahir el Llista, oferir a l’ajuntament i al club d’hoquei de Bell-lloc la Europe Cup conquerida fa unes setmanes perquè “se sentissin també partícips de l’èxit, ja que el seu suport, cedint-nos el pavelló, ens ha permès completar una gran temporada. Aquesta copa també és gràcies a ells”, va assenyalar el president llistat, Enric Duch.

Encara que el desig és tornar la pròxima temporada “a casa nostra”, l’Onze de Setembre, Duch és conscient que ara mateix tot està en l’aire i no sembla que la situació vagi a canviar, almenys en els propers mesos. “Hem pressionat perquè puguem tornar al nostre pavelló i tinc constància que les institucions hi estan treballant, però no sabem si ho podrem aconseguir ni quan, per això ens estem movent per buscar una solució provisional fins llavors”, va assenyalar. Aquesta solució passa, pràcticament, per continuar instal·lats a Bell-lloc durant la pretemporada i els primers mesos de Lliga, almenys fins a final d’any.

Durant l’acte d’homenatge d’ahir, al qual van assistir també els jugadors de la base del Bell-lloc, que es van fotografiar amb la copa i alguns dels membres del primer equip llistat, com Bruno di Benedetto i els germans Gerard i Sergi Folguera, així com el tècnic, Albert Folguera, Duch va conversar amb l’alcalde de Bell-lloc, Ramon Cónsola, i el president del club local, Jaume Galan, que es van mostrar oberts a continuar col·laborant.

“És un detall el que han fet, demostra que s’han sentit acompanyats”, va dir Cónsola, que va allargar la mà a continuar cedint el pavelló. “El club de Bell-lloc és el que més s’ha sacrificat perquè ha cedit les seues hores de pavelló al Llista, i si ells hi estan d’acord, des de l’ajuntament estem encantats de continuar col·laborant”, va afegir.

Galan, per la seua part, va destacar que “ha estat un plaer la convivència de la nostra base amb l’equip d’OK Lliga, ha estat fàcil i ens entendrem ràpid si cal continuar col·laborant. Per la nostra part no hi ha cap problema”.

“Sempre que vaig a qualsevol club m’agrada implicar-me i aquí a l’Alpicat m’ha seduït el projecte que tenen. Torno per aportar el meu gra de sorra i ajudar perquè l’equip pugui ascendir a l’OK Lliga. M’agraden els reptes”, va assenyalar el jugador lleidatà, que es va format a l’Alpicat i que ha desestimat altres ofertes d’Itàlia i Portugal.

“Tenia opcions de seguir fora, sobretot a Itàlia, però m’ha sorgit una oportunitat laboral que em sedueix molt i això ha estat clau perquè tornés”, va apuntar.

Ballester: “Torno per ajudar que l’Alpicat ascendeixi a l’OK Lliga” David Ballestero, que torna a l’Alpicat després de tres temporades a l’hoquei italià, tal com va avançar SEGRE la setmana passada, va ser presentat ahir com a nou jugador del club del Segrià, al qual arriba per liderar un projecte que té un clar objectiu, l’ascens a l’OK Lliga.

La base del Club Patí Bell-lloc va fer el passadís amb els seus estics als jugadors i directius del Llista, que van oferir la Europe Cup.

La base del Club Patí Bell-lloc va fer el passadís amb els seus estics als jugadors i directius del Llista, que van oferir la Europe Cup.AMADO FORROLLA

tracking