SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida preveu un pressupost de 800.000 €

Uns 675.000 destinats a l'equip LEB i 125.000 a la base || Jordi Ribas, ex del Melilla i el Prat, serà un dels ajudants d'Encuentra

Jordi Ribas, durant la seua etapa al Melilla Bàsquet.

Jordi Ribas, durant la seua etapa al Melilla Bàsquet.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida, que dilluns passat va rebre la confirmació oficial per part de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) que continuarà competint una temporada més a la LEB Or, la desena consecutiva, preveu un pressupost global de club per a la pròxima campanya d’uns 800.000 euros, pràcticament el mateix que l’anterior. De l’import total, 675.000 aniran destinats al primer equip, que podria patir un lleuger augment ja que la Lliga tornarà a ser d’un sol grup, per la qual cosa hi haurà més despesa en desplaçaments i arbitratges, mentre que la resta, 125.000, corresponen a la base.

D’altra banda, el club va anunciar ahir la incorporació per una temporada de Jordi Ribas com a ajudant de Gerard Encuentra. El tècnic barceloní, de 45 anys, acumula una àmplia experiència en la segona categoria del bàsquet estatal després d’exercir el càrrec de segon entrenador en equips com el Prat i el Melilla, en aquest durant les dos últimes campanyes. Ribas es va formar com a entrenador a les categories inferiors del FC Barcelona, que va defensar en dos etapes diferents.

En la segona, després de formar part del Jac Sants i el CB Hospitalet, va guanyar el 2010 el Campionat d’Espanya cadet.Després va anar al Prat, amb el qual va ascendir a LEB Or, i el 2016 va provar sort a l’SC Rist Wedel alemany, per tornar al Prat l’any següent..

tracking