SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

El CB Lleida renova el tècnic i busca tres fitxatges

Albert Puig firma per una temporada i vol una base i dos pivots

Puig, al centre, celebrant l’ascens a la fase de Màlaga.

Puig, al centre, celebrant l’ascens a la fase de Màlaga.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Lleida va anunciar ahir que Albert Puig comandarà el primer equip en la seua nova aventura pel bàsquet estatal, després del brillant ascens aconseguit a la Lliga Femenina 2, la tercera categoria del bàsquet femení espanyol.

El tècnic lleidatà, que afrontarà la sisena temporada consecutiva com a primer entrenador i vuitena al club, va dir estar “molt content” per l’acord de renovació per una campanya i va reconèixer que “serà un repte per a tothom, per a les jugadores, per a mi, per al club i per a la mateixa ciutat, però crec que ho aconseguirem, com ho hem fet aquests últims anys. Cada temporada ho hem fet millor, millorant els resultats any a any i espero que ara passi el mateix. No sé si podrem aconseguir l’objectiu de la permanència, però competirem per fer-ho”.

Puig té clar que el repte ha de ser consolidar el projecte, sense pensar, de moment, en cotes més altes. “Cal anar pas a pas. Aquests projectes que ascendeixen tan ràpid, si no els consolides acaben sent un ascensor. L’objectiu ha de ser consolidar la categoria i el club, que prou treball ens costarà perquè no serà fàcil estant a Lleida, perquè hi ha les jugadores que hi ha”, va assenyalar.

Quant a la confecció de la plantilla, tasca per a la qual tindrà el suport de Joaquín Prado, que exercirà de director tècnic com també al Força Lleida, Albert Puig confia a renovar entre vuit i nou jugadores de la temporada anterior i emprendre tres nous fitxatges “bastant determinants que ens donin aquest plus que necessitem i també experiència a la Lliga”, va comentar, per afegir: “Necessitem una exterior, si és possible base, i dos jugadores interiors fortes.”

tracking