SEGRE

OLIMPISME

Mireia Belmonte i Saúl Craviotto lideren Espanya a Tòquio

Han desfilat juntament amb una cinquantena dels 321 esportistes espanyols que competiran en aquests jocs

La delegació espanyola encapçalada per Belmonte i Carviotto.

Mireia Belmonte i Saúl Craviotto lideren Espanya a Tòquio

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Espanya ha participat en l’obertura dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 encapçalada per la nadadora Mireia Belmonte i el piragüista Saúl Craviotto. Una cinquantena dels 321 esportistes espanyols que ocmpetirán en aquests Jocs van desfilar per l’estadi olímpic abillats amb jaqueta blanca, polo roig i pantalons blaus ells, i amb vestit roig i jaqueta blanca elles.

En una cerimònia excepcional per l’absència d’aficionats a l’Estadi Olímpic, plantejada per a la realització televisiva amb grans focs artificials que partien de la coberta de l’estadi i amb picades d’ullet tecnològiques com la banda sonora de coneguts videojocs com acompanyament musical de la desfilada, Espanya va formar part de la primera meitat de la desfilada, amb l’ordre determinat per l’alfabet japonès, al lloc 88 després de la delegació del Sudan.

Des de la llotja saludaven Juan Antonio Samaranch, exvicepresident del Comité Olímpico Internacional, i Marisol Casado, presidenta de la Federació Internacional de Triatló (ITU) i membre també del COI.

La delegació espanyola espera superar a Tòquio les 22 medalles de Barcelona 1992, rècord històric de l’olimpisme espanyol.

tracking