SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

El nou Lleida cau a Osca

Amb tan sols quatre sessions d'entrenament, l'equip de Gabri es veu superat per un equip de Segona A || El nou tècnic lleidatà va utilitzar 28 jugadors en el seu primer amistós

Una acció del partit d’ahir entre l’Osca i el Lleida, el primer de la pretemporada per als lleidatans.

Una acció del partit d’ahir entre l’Osca i el Lleida, el primer de la pretemporada per als lleidatans.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tan sols quatre dies després d’haver iniciat els entrenaments de pretemporada, el nou Lleida va disputar ahir el seu primer partit amistós de pretemporada. Va perdre per 3-0, però ho va fer davant d’un rival de gran entitat, com és l’Osca, que aquesta temporada jugarà a la Segona divisió A després que la passada ho fes a Primera.

També està més rodat que els lleidatans, ja que la seua lliga comença abans que la del Lleida. El nou entrenador lleidatà, Gabri García, ja va anunciar dimarts passat que, ateses les circumstàncies i com d’aviat arribava aquest partit, faria un equip en cada part, però va acabar utilitzant 28 jugadors davant del quadre oscenc.

El Lleida va sortir molt intens en la pressió i va saber moure bé la pilota, mostrant bons detalls, però l’Osca, que aquesta temporada també estrena entrenador, el mexicà Nacho Ambriz, es va mostrar superior des del principi, com correspon a un equip de categoria superior.

En els camps de l’IES Pirámide es mesuraven un Segona A contra un Segona RFEF, dos categories per sota. L’Osca s’atansava cada vegada amb més perill a la porteria del Lleida que, amb el marcador encara sense moure’s, va tenir una bona oportunitat per avançar-se. Va ser gràcies a una bona acció de Rusiñol, que va sortejar diversos rivals, va passar la pilota a Pladevall i aquest al seu torn ho va fer a Sanku, que va rematar fora.

L’Osca no volia sorpreses i a l’acció següent ja va marcar l’1-0. Dani Escriche va aprofitar una centrada de Ferreiro per batre el porter lleidatà, Víctor Vidal. Amb aquest resultat mínim es va arribar al descans.

Tot just començar la segona part va arribar el 2-0 a favor de l’Osca. Ferreiro va aprofitar una entrega defectuosa de Lluc per recuperar una pilota i passar-la a Seoane, que va fer pujar el 2-0 al marcador. Sense gairebé resposta per part del Lleida, va arribar el que seria el definitiu 3-0, que va marcar Joaquín en el minut 58.

El Lleida anirà demà a l’estada de la Vall d’Aran i tornarà a jugar un nou amistós el 4 d’agost a Binèfar.

Gabri, satisfet per “l’actitud” en un “bon entrenament”

Gabri va explicar després del partit que “ha estat una bona sessió d’entrenament i també hem ajudat l’Osca a preparar el seu inici de Lliga”. El nou entrenador del Lleida va destacar “la bona actitud dels jugadors, que hi han posat molta intensitat. S’ha començat a veure la idea de joc que tenim i que, per descomptat, hem de continuar treballant”. “Satisfet, doncs, per l’entrenament que hem fet”, va insistir l’entrenador.

D’altra banda, David Ramos Rubio (Sòria, 9-7-1991) és el nou preparador físic del Lleida. David Ramos s’incorpora a l’staff tècnic procedent del Numància, club en el qual ha treballat les sis últimes temporades.

tracking