SEGRE

ESPORTS

Mor el pilot de 14 anys Hugo Millán en un accident a MotorLand

Després de caure a terra i ser atropellat per un altre competidor || Va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital de Saragossa, però no va poder superar les lesions de l’impacte

Mor el pilot de 14 anys Hugo Millán en un accident a MotorLand

Mor el pilot de 14 anys Hugo Millán en un accident a MotorLand

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot espanyol Hugo Millán, de 14 anys, ha mort avui per les greus seqüeles que li va produir una caiguda i posterior atropellament durant una cursa de la European Talent Cup al circuit de MotorLand Aragó, segons ha anunciat el seu equip.

"Lamentem profundament comunicar que Hugo Millán ens ha deixat. Sempre et recordarem pel teu somriure, el teu gran cor i la teua professionalitat. Descansa en pau, Hugo. Sempre estaràs als nostres cors i et recordarem així, somrient, com sempre. T'estimem", ha anunciat l'equip Cuna de Campeones a través de les seues xarxes socials.

El jove pilot de Huelva, segon en el campionat, va tenir un dur accident durant la cursa d'aquest diumenge en el traçat d'Alcañiz (Terol), on va caure a terra en el cinquè revolt; un altre dels participants, el polonès Milan Leon Pawelec, no va poder esquivar-lo i la seua moto va colpejar al cos de Millán.

Va ser traslladat en helicòpter a l'hospital de Saragossa, però finalment no va poder superar les ferides que li va causar l'accident i va morir en el centre hospitalari.

tracking