SEGRE

DEPORTES

Belmonte frega la medalla

La nadadora badalonina, tot i no arribar en bona forma, és quarta a només 23 centèsimes del bronze en 400 estils || Una altra opció que s'esfuma és la del golfista Jon Rahm, baixa per coronavirus

Mireia Belmonte observa el temps que ha fet al concloure la prova dels 400 metres estils en què va acabar quarta.

Mireia Belmonte observa el temps que ha fet al concloure la prova dels 400 metres estils en què va acabar quarta.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona jornada oficial dels Jocs de Tòquio va acabar sense medalles per a la delegació espanyola, després de l’alegria inesperada que va suposar la plata aconseguida dissabte per la taekwondista Adriana Cerezo.

Mireia Belmonte, la que optava amb més força a aconseguir un metall en aquesta jornada, es va quedar a només 23 centèsimes del bronze en 400 metres estils i es va haver de conformar amb el diploma olímpic. “Ha estat una carrera dura, crec que era una final amb bastanta competència i no venia jo aquí amb la millor forma possible. Ho he lluitat bastant bé i un quart lloc la veritat és que si m’ho diuen fa dos mesos no m’ho podria creure”, va manifestar la nadadora badalonina.

Jessica Vall va quedar eliminada en els 100 braça, mentre que Hugo González va passar a la final en 100 esquena.

Una altra possible medalla que es va esfumar va ser la del número u mundial del golf, Jon Rahm, que va causar baixa al donar positiu per coronavirus, una situació que li va servir per recordar que “seguim en pandèmia”.

Sara Sorribes, Carla Suárez, Garbiñe Muguruza i el doble Sorribes-Paula Badosa van passar ronda

En tenis hi va haver ple femení. Sara Sorribes va eliminar la número un del món, Ashley Barty, i també van passar ronda Carla Suárez, Garbiñe Muguruza i el doble format per Sorribes i Paula Badosa. En piragüisme, Maialen Chourraut, vigent campiona olímpica, i Ander Elosegi van aconseguir amb solvència la classificació per a les semifinals de K1 i C1 en eslàlom. En vela, Cristina Pujol es va imposar en la regata inaugural de la classe Laser Radial i és vuitena a la general. Ángel Granda és segon de RS:X masculí. Finalment, l’equip de doma clàssica va accedir a la final, mentre que Beatriz Ferrer-Salat va aconseguir avançar també a la final en la competició individual, el Gran Premi Lliure.

La delegació espanyola tindrà una nova jornada intensa, de nou amb els focus pendents de Mireia Belmonte en els 1.500 lliures, mentre que el taekwondista Raúl Martínez vol emular Adriana Cerezo i el tenis busca mantenir les seues bones opcions, sobretot en el quadre femení.

Els de Scariolo debuten avui i el taekwondo busca un altre metall La selecció espanyola masculina de bàsquet s’estrenarà avui davant Japó (14.00 hores), amfitrió del torneig i a priori el rival més assequible per a l’equip de Sergio Scariolo, motivat a la recerca de la seua quarta medalla olímpica consecutiva. Per la seua part, l’equip femení debutava davant de Corea del Sud la passada matinada.

Mireia Belmonte observa el temps que ha fet al concloure la prova dels 400 metres estils en què va acabar quarta.

Mireia Belmonte observa el temps que ha fet al concloure la prova dels 400 metres estils en què va acabar quarta.EFE

tracking