SEGRE
Estats Units cau davant de França

Estats Units cau davant de FrançaEUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció dels Estats Units va ratificar les males sensacions amb què acudia a Tòquio i va perdre en l’estrena als Jocs Olímpics davant de França (83-76), un resultat que suposa la primera derrota de l’equip nord-americà en cites olímpiques des de les semifinals d’Atenes 2004, quan van perdre contra Argentina.

Les entrepussades en la preparació davant de Nigèria i Austràlia, abans d’imposar-se a Argentina i Espanya, van donar un seriós avís al Team USA i el Saitama Super Arena va confirmar que els de Gregg Popovich ja no són invencibles. Ni el bon estat de forma del base Jrue Holiday (18 punts), acabat d’incorporar a l’equip després de disputar les Finals de l’NBA, ni el lideratge de Kevin Durant (10) van bastar perquè els nord-americans defensessin la renda de vuit punts que tenien al descans (37-45).

Un triple de Thomas Heurtel va posar per primera vegada els de Vincent Collet davant a una mica menys de tres minuts per finalitzar el tercer quart (55-54), encara que la reacció de Durant i Holiday tornava la iniciativa al Team USA a falta de poc més de tres minuts per al final del xoc (67-74). Però França va endossar un parcial de 14-0 que va enfonsar les seues esperances.

En l’altre matx del seu grup, República Txeca va guanyar Iran 84-78. Itàlia va superar Alemanya (92-82) i Austràlia, Nigèria (84-67).

El Comitè Organitzador confirma 133 positius El Comitè Organitzador va confirmar ahir deu nous contagis de coronavirus en les últimes hores, que eleven a 133 els casos relacionats amb l’esdeveniment des de l’inici del recompte, l’1 de juliol. Els últims casos identificats entre els esportistes inclouen el remer holandès Finn Florijn i el golfista Jon Rahm, així com altres inquilins de la vila olímpica.

El capità d’Alemanya es declara en directe

El capità de la selecció alemanya de futbol, Max Kruse, va sorprendre la seua nòvia Dilara amb una petició de matrimoni davant una càmera de televisió del canal alemany ARD, mentre era entrevistat des de l’estadi de Yokohama, després de la victòria 2-3 sobre Aràbia Saudita.

Apartat un olímpic dels EUA per abusos Un tirador suplent de l’equip d’esgrima dels EUA, Alen Hadzic, de 29 anys, ha estat apartat dels seus companys a la vila olímpica i traslladat a un hotel, per les acusacions de conducta sexual inapropiada, per part de tres dones, que van ocórrer entre el 2013 i el 2015.

La tenista Naomi Osaka debuta amb victòria

La japonesa Naomi Osaka, que va renunciar a Roland Garros i Wimbledon, al no voler fer rodes de premsa, va debutar amb victòria sobre la xinesa Zheng Saisai (6-1, 6-4).

Estats Units cau davant de França

Estats Units cau davant de FrançaEUROPA PRESS

tracking