SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

Un base amb experiència a l'ACB per al Força Lleida

L'austríac Thomas Schreiner, segon fitxatge per als de Gerard Encuentra

Thomas Schreiner, abraçat pels seus companys, durant la seua etapa al Bilbao.

Thomas Schreiner, abraçat pels seus companys, durant la seua etapa al Bilbao.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El base austríac Thomas Schreiner (Sankt Pölten, 3-2-1987), un jugador amb experiència a l’ACB, és el segon fitxatge de l’ICG Força Lleida per a la temporada vinent, segons va anunciar ahir el club. Schreiner, de 195 centímetres d’estatura, firma per una temporada amb opció a una segona i arriba procedent del Kapfemberg austríac, amb el qual va disputar la Lliga del seu país i la FIBA Europe Cup, amb mitjanes d’11,3 punts, 3,4 rebots i 7,1 assistències en 35 minuts per partit en la competició domestica. És també un habitual a la selecció d’Àustria.

Amb aquest nou fitxatge, la plantilla que entrenarà Gerard Encuentra ja té quatre jugadors: els dos renovats, Albert Lafuente i el veneçolà Michael Carrera, i els dos fitxats, el lleidatà David Cuéllar i ara Schreiner. El club també està pendent que es tanquin les dos cessions del Barcelona, l’argentí Juani Marcos i el senegalès Brancou Badio, tal com va avançar SEGRE.

L’austríac té en el seu currículum cinc temporades a l’ACB, tres amb l’Andorra (2014-15, 2015-16 i 2016-17), una al Burgos (2017-18) i una altra al Bilbao (2019-20). Amb l’Andorra va ser subcampió de la Copa Príncep i campió de la Lliga LEB Or.

L’entrenador de l’equip, Gerard Encuentra, es va mostrar molt satisfet amb aquest fitxatge. “Estem molt contents amb la incorporació de Thomas, en una posició molt important com és la de base” i va afegir que “tindrem un jugador molt experimentat, que ha jugat en aquesta Lliga i també en altres Lligues superiors i a un bon nivell. Penso que hem fet un molt bon fitxatge”.

Encuentra va destacar que “ens pot aportar molta experiència i qualitat. També pot jugar tant en la posició de base com en la d’escorta, ja que és un jugador molt gran físicament”. Entre les seues característiques també va destacar que “té un excel·lent domini dels tempos del partit i de les situacions de bloqueig directe. També és un excel·lent tirador des de la línia de 3 punts” i considera que “amb el perfil d’equip jove que estem construint, serà una peça important per la seua experiència. Espero que ens doni moltes alegries”.

tracking