SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Albert Esteve deixa el càrrec de president a Jordi Esteve

Relleu al capdavant de la junta del Lleida, en què el xinès He Jun és vicepresident

683290_1.jpg

683290_1.jpgJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Esteve ja ha fet el pas al costat que va anunciar el 24 de maig i ha deixat de ser el president del Lleida Esportiu després d’onze anys. El càrrec passa a ocupar-lo el seu germà, Jordi Esteve, que ja no exercirà les funcions de director esportiu. Albert segueix a la directiva com a secretari i la seua dona, Montse Solana, manté el càrrec de tresorera.

La junta s’amplia amb un nou membre, el xinès He Jun, de l’empresa patrocinadora del club, JinJun Sports, la marca comercial a Europa del grup Bo Yang Investment.

El ja expresident anuncia que diversos inversors aportaran 20 milions d’euros al club en 5 anys

“Ja vaig dir que ho deixaria i a la junta que hem fet després de l’entrada d’un nou inversor ja no m’hi vaig oferir”, explicava ahir Albert Esteve. “La meua etapa ha acabat i, com ja vaig dir al maig, em quedo com a propietari”, va afegir. De tota manera, aquesta nova junta “és provisional”, segons va assenyalar, ja que “al setembre o l’octubre entraran dos inversors més, de manera que hi haurà una nova junta per decidir els nous càrrecs i seguiré com a vocal”, va aclarir. En aquesta nova junta, probablement es ratificarà com a president Jordi Esteve.

El ja expresident va explicar que la firma JinJun Sports ja ha fet una aportació de diners i que aquesta arribarà “als quatre milions d’euros. En total, la previsió és que en els propers cinc anys els inversors arribin a aportar vint milions d’euros”.

El club, segons va afegir Albert Esteve, també tindrà la temporada vinent una figura nova, un president executiu, amb sou “que no serà membre de la junta directiva. Serà un professional per portar el club”.

El pressupost per a aquesta temporada que ve, en què l’equip competirà a Segona RFEF, serà d’1.500.000 euros, segons va revelar Esteve i la idea en els pròxims anys és “invertir patrimonialment”.

Amb el pas de Jordi Esteve a la presidència, la direcció esportiva l’assumeix ara Gerard Escoda.

tracking