SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida Esportiu fitxa el lateral John Neeskens, fill del mític holandès

La nova incorporació procedeix de l'AE Prat

Neeskens pugna amb Alpha, en un partit de la temporada passada.

Neeskens pugna amb Alpha, en un partit de la temporada passada.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

John Andreu Neeskens Ramírez, fill del mític futbolista Johan Neeskens, que va jugar a finals dels anys setanta al Barcelona amb Johan Cruyff, és el nou fitxatge del Lleida Esportiu, segons va anunciar ahir el club. Neeskens, nascut a la ciutat nord-americana de Tulsa, el 17 de novembre de 1993, juga de lateral i procedeix de l’AE Prat, que serà el primer rival dels blaus a la Lliga. El jugador va escriure ahir al seu compte de Twitter: “Orgullós de poder formar part d’aquest gran club @Lleida_Esportiu! Amb moltes ganes de començar a treballar amb l’equip! Som-hi Lleida!!! Cor blau #somiserem #LleidaEsportiu”.

Als seus 27 anys, el futbolista, que s’ha compromès per una temporada, ha passat per nombrosos clubs. Format en les categories inferiors del Damm, va passar després al Juvenil del Vila-real i amb 18 anys va debutar a Segona B amb el filial de l’equip castellonenc. Els següents equips van ser Sant Andreu, Badalona, Gavà, Prat, Santboià i Formentera, encara que també ha jugat, en dos etapes diferents, en equips de la Major League Soccer (MLS) dels Estats Units, com el Colorado Rapids, New York Cosmos, Los Angeles Galaxy i Miami FC. També va jugar al Trencin eslovac.

Amb només 27 anys, ha jugat en diversos equips catalans i dels Estats Units, país en el qual va nàixer

Gerard Escoda, director d’Operacions i Relacions Institucionals del Lleida, va explicar que “a diferència de les altres incorporacions que hem fet fins ara, Neeskens arriba en una edat més madura i, per això, i gràcies a la seua experiència i trajectòria prèvia, ens aportarà la maduresa i aplom que es requereix a la zona defensiva de l’equip. Amb ell, apuntalem la banda esquerra, ja que pot jugar com a lateral, o també en posicions més avançades i ocupar tot el carril”.

tracking