SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Mark Hughes, un consumat triplista per al Força Lleida

Ha arribat a un principi d'acord per un any i arriba del La Roda de LEB Plata

Mark Hughes, la temporada passada amb el La Roda.

Mark Hughes, la temporada passada amb el La Roda.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida ha arribat a un principi d’acord per a la incorporació de l’aler nord-americà Mark Hughes, de 24 anys i 1,93 metres d’alçadaque arriba procedent del La Roda de LEB Plata. El jugador d’Ohio va ser la temporada passada un dels destacats de la tercera categoria estatal, el sisè millor anotador del seu grup (el mateix en el qual militava el CB Pardinyes) i el segon en percentatge de triples, amb un 50 per cent.

Mark Anthony Hughes, que alternarà les posicions d’escorta i aler, encara que puntualment pot actuar de base, és el tercer fitxatge del Força Lleida després de David Cuéllar i de l’austríac Thomas Schreiner, al marge de les renovacions de Michael Carrera i Albert Lafuente.

El club espera que l’argentí, que arribarà cedit pel Barça, aconsegueixi la nacionalitat italiana

El nord-americà va passar la seua etapa universitària amb els Wright State Raiders d’Ohio, des del 2015 fins al 2019, en què va obtenir el graduat en Ciències de l’Esport. El seu últim any va firmar una mitjana de 9,2 punts, 2,9 assistències i 4,2 rebots. Després de no ser draftejat el 2019, va firmar pel Worcester Wolves de la primera divisió de la Gran Bretanya, on va aconseguir la temporada 19-20 mitjanes de 14,4 punts, 4,4 rebots i 2,7 assistències, amb 15,3 punts de valoració. La temporada passada va recalar al Club Polideportivo La Roda d’Albacete, de la LEB Plata, amb unes mitjanes de 12,2 punts, 4,6 rebots i 2,3 assistències.

L’ICG Força Lleida ja té cobertes les dos places d’extracomunitari amb Hughes i el veneçolà Michael Carrera, de forma que espera que abans que comenci la temporada regular el seu pròxim reforç, l’argentí Juani Marcos, pugui aconseguir la nacionalitat italiana que ja té tramitada. Marcos i el seu company Brancou Badio són els jugadors que cedirà el Barça, com ja va avançar SEGRE.

D’altra banda, el club va fer oficial ahir la contractació d’Àlex Rubín de Celis, que torna al club, com va anunciar aquest diari. El jove base lleidatà, ex de Joventut i Manresa, fitxa per tres temporades, les dos primeres vinculat a l’equip filial i la tercera al primer equip.

tracking