SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Una futbolista lleidatana, a la Lliga de Suïssa

Ha fitxat pel Lugano després del seu pas per Itàlia

Maria Siegrist, abans d’un entrenament amb el seu nou equip.

Maria Siegrist, abans d’un entrenament amb el seu nou equip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Maria Siegrist jugarà aquesta temporada a la Lliga femenina de Suïssa amb el Lugano, equip al qual arriba procedent del Sàsser Torres italià. La seua nova aventura al país helvètic respon a la necessitat de la centrecampista de “continuar creixent i conèixer noves cultures. Era una oferta molt bona, professional, i tenia ganes de continuar provant altres maneres d’entendre el futbol femení".

Siegrist, que al maig va complir 28 anys, porta una extensa carrera, però encara té al cap el somni de poder jugar a la Lliga Iberdrola.

“Sempre ha estat una meta per a mi i cal continuar pensant que és possible”, assegura una de les lleidatanes amb més experiència a l’estranger. Formada des dels 11 anys al planter del Lleida, va arribar a jugar amb el primer equip amb 16, abans d’iniciar la seua primera aventura fora de Catalunya.

Siegrist va decidir continuar formant-se als Estats Units, a la Universitat de Niagara Lewiston (Nova York) i després a la Universitat de Saint Leo.

La 2013-14 va tornar al Lleida Esportiu i es va incorporar al filial de l’Espanyol, encara que va estar en dinàmica del primer equip. De fet, va estar convocada per a algun partit de la màxima categoria, malgrat que no va arribar a debutar amb les blanc-i-blaves.

Davant de la falta de minuts, va tornar a Lleida i va jugar amb el Pardinyes, per després provar sort amb el futbol sala, a l’Estel Vallseca de Barcelona.

Posteriorment va jugar a l’Europa i el Pardinyes, abans de fer les maletes i enrolar-se al Sàsser Torres de la Sèrie C italiana, on va jugar la passada temporada. “Ha estat una bona experiència.

Crec que aquestes oportunitats a l’estranger sempre s’han de sospesar i, en el meu cas, prefereixo anar a equips en què no conec ningú.

D’aquesta forma gaudeixo més de l’experiència.” Siegrist i les seues companyes del Lugano ja han iniciat els entrenaments de pretemporada a l’espera del seu debut a la Lliga.

tracking