SEGRE

FUTBOL BARÇA

Messi ja és del PSG

L'argentí es fa un bany de masses en l'arribada a París i a la tarda passa revisió mèdica i firma un contracte per dos temporades i una d'opcional || Cobrarà uns 40 milions per temporada

Leo Messi ja va lluir ahir la samarreta del seu nou club, el PSG.

Leo Messi ja va lluir ahir la samarreta del seu nou club, el PSG.PSG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi, que no ha pogut complir el desig de seguir al FC Barcelona, ja és jugador del París Saint-Germain i serà presentat avui amb tots els honors a l’auditori del Parc des Princes (11.00 h) després d’arribar ahir a París per passar la pertinent revisió mèdica i firmar el nou contracte. Ja és el final d’una era al Barça, de manera definitiva i sense tornada enrere, malgrat que algun mitjà va arribar a informar d’un intent desesperat de matinada de presentar una contraoferta que, pel que sembla, no va arribar ni a contemplar-se per part de l’entorn del jugador. Ahir al matí, el club blaugrana va retirar la foto de Messi de la façana del Camp Nou.

Leo, capità blaugrana i 20 anys al club, ja es va enfundar ahir la nova samarreta del PSG, que anunciava el seu fitxatge de forma oficial al voltant de dos quarts d’onze de la nit.

L’equip parisenc va preparar un desplegament a les seues xarxes per anunciar l’arribada de Messi. Primer, un mercato update amb un vídeo amb imatges ràpides sense veure’s Messi clarament, però amb al·lusions a la samarreta albiceleste de l’Argentina o a les 6 Pilotes d’Or aconseguides pel 10.

A més, es veu el vestidor parisenc amb un buit lliure entre Mbappé i Neymar, el que haurà d’ocupar Messi una vegada firmat el contracte que el lligarà a l’entitat gal·la per a les dos pròximes temporades i una tercera opcional, a raó, segons revelava ahir el diari L’Equipe, d’uns 40 milions d’euros per cada una, i es converteix així en el futbolista més ben pagat de la plantilla francesa, per sobre del seu amic Neymar, després de la reducció de salari que va acceptar el brasiler en l’última renovació.

Aquesta xifra, apuntava també el rotatiu francès, serà per sobre dels 35 milions que havia acordat amb el Barça abans que la renovació es trenqués..

A la seua arribada a París, el ja exjugador blaugrana, que diumenge s’acomiadava de la seua etapa al Barça entre llàgrimes, va superar amb èxit la revisió mèdica i fins i tot va tenir temps d’atansar-se breument als voltants del Parc des Princes per saludar la multitud d’aficionats que es trobava allà celebrant el fitxatge des de feia hores.

A més, en un vídeo a les xarxes socials també es va poder veure el de Rosario a la gespa de l’estadi parisenc amb una samarreta amb el número 30, que va ser el que va lluir a les seues dos primeres campanyes amb el Barça. El PSG també va difondre les primeres declaracions de Messi. “El club i la seua visió responen perfectament a les meues ambicions. Sé fins quin a punt els jugadors i l’staff són talentosos aquí. Estic determinat a construir, amb ells, alguna cosa gran per al club i els seguidors”, va assenyalar.

Segons va indicar L’Equipe al seu web, la Lliga Francesa de Futbol (LFP) ha acceptat la petició del PSG perquè el seu nou fitxatge porti el dorsal 30, ja que el reglament només els ho permet als porters. Messi va declinar portar el 10 de Neymar, que es va oferir a cedir-l’hi. De fet, el brasiler va ser un dels primers a donar-li la benvinguda, i ho va fer amb una story a

l seu compte d’Instagram i un missatge molt simple: “Junts una altra vegada.”

Jorge Messi culpa el Barça de la marxa de Leo Abans de l’arribada de Leo Messi a París, el seu pare Jorge es va avançar i va confirmar davant dels mitjans que el seu fill jugaria al PSG. Consultat per qui era el responsable de l’inesperat final de Leo al Barcelona, fonamentalment per la forma, Jorge va sentenciar: “Esbrinin-ho al club, preguntin al club”, a més de ratificar que el seu fill estava trist per aquest final. “No ho han vist ja?”, va dir.

Ilaix accepta no jugar i sortir gratis al juny Segueix l’embolic amb Ilaix Moriba. Davant la negativa d’acceptar l’oferta de renovació proposada, el Barça ja ha advertit que podria quedar-se tota la temporada a la grada sense jugar. El jugador, pel que sembla, accepta el càstig si pot sortir gratis el proper mes de juny.

Leo Messi ja va lluir ahir la samarreta del seu nou club, el PSG.

Leo Messi ja va lluir ahir la samarreta del seu nou club, el PSG.PSG

Leo Messi ja va lluir ahir la samarreta del seu nou club, el PSG.

Leo Messi ja va lluir ahir la samarreta del seu nou club, el PSG.PSG

tracking