SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

“Serà estrany jugar a casa amb una altra samarreta”

Leo confessa a la presentació com a nou jugador del PSG que “vinc al lloc ideal per tenir més oportunitats de guanyar la Champions, que és el meu somni” || Va dir que està feliç, tot i que va reiterar que la seua marxa “ha estat molt dura”

Llargues cues a la botiga.

Llargues cues a la botiga.PSG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi, que ahir va ser presentat amb tots els honors com a nou jugador del PSG, es va mostrar “molt feliç” pel fitxatge per un club que veu “preparat” per aconseguir-ho tot i al qual arriba “per seguir creixent i guanyant títols” i amb una “il·lusió i ganes intactes” després de la gran rebuda a l’aeroport, dimarts, i al Parc dels Prínceps, ahir, on es va desencadenar la bogeria.

“Vinc aquí perquè és un club ambiciós, veig la plantilla i el cos tècnic i està preparat per lluitar per tot. Vinc a ajudar, a donar el màxim amb moltíssima il·lusió perquè el meu somni i el meu objectiu és poder aixecar una altra Champions, i vinc al lloc ideal per tenir més oportunitats i poder aconseguir-ho”, va assegurar.

L’argentí va reconèixer que “la meua sortida del Barcelona ha estat molt dura al canviar després de tant temps, però tot just arribar aquí la felicitat és enorme i estic amb moltes ganes i il·lusionat de poder entrenar i que passi ja tot això ràpid”.

També va tenir paraules per als aficionats del Barça que puguin estar tristos per la seua marxa. “Sempre els estaré agraït pel seu afecte, és casa meua, des de petitó hi he estat. Sabien que vindria a un equip fort i competitiu, per lluitar per la Champions, perquè em coneixen i saben que m’agrada guanyar”, va comentar.

Sobre un hipotètic encreuament amb el Barça a Europa, va comentar: “No sé si ens enfrontarem al Barça. Si arriba a passar, d’una banda serà bonic tornar a Barcelona, i tant de bo sigui amb gent, i d’altra banda serà molt estrany jugar a casa amb una altra samarreta. Però això és futbol, pot passar i ja ho veurem”.

El de Rosario va deixar clar que vol “començar a entrenar-se” com més aviat millor perquè no aguanta “les ganes” de trobar-se amb els nous companys i el cos tècnic i “començar aquesta nova etapa”.

Per al ja exblaugrana és “una felicitat enorme i una bogeria el fet de poder compartir el dia a dia” amb una plantilla amb “grandíssims jugadors” com Neymar, part important en la seua decisió de triar París, i Kylian Mbappé. “El club ha fet fitxatges espectaculars a part del que ja hi havia i tinc molta il·lusió per començar a entrenar-me i competir, perquè ho faré amb els millors i això és bonic”, va admetre.

Encara no sap quan podrà debutar. “Vinc de vacances, de més d’un mes aturat. Hauré de fer una pretemporada en solitari, entrenar-me bé i quan estigui preparat, començar a jugar. En tinc moltes ganes, però no puc dir una data”, va detallar.

A la presentació al Parc dels Prínceps, el que serà el seu nou feu després de dècades al Camp Nou i a l’exterior del qual va ser rebut amb un bany de masses, bengales incloses per part de l’afició, va assegurar que el que ha viscut en el seu adeu al Barça ha estat “dur i ràpid”, com “emocionant” ha estat l’arribada a París.

La samarreta de Messi s’esgota en una hora

L’arribada de Leo Messi al PSG ha suposat una revolució en tots els sentits, inclòs en la venda de samarretes, que es van esgotar en una hora, un fenomen sense precedents, ja que amb Neymar es van esgotar també, però en un dia. Hi va haver aficionats que van arribar passada la mitjanit per esperar el seu torn.

“Mbappé es queda, ja no té excusa per anar-se’n”

El president del PSG, Nasser al-Khelaïfi, va assegurar a la presentació que el futur de Kylian Mbappé “el coneixen tots” i passa per seguir sent jugador del club parisenc, al quedar-se “sense excusa” per anar-se’n per dir públicament que volia un equip competitiu i, amb l’arribada de Leo Messi, el dirigent creu que “més no es pot fer”, va dir.

Els mitjans catalans no van poder fer preguntes El PSG no va permetre que els mitjans catalans acreditats a la roda de premsa poguessin preguntar, per així evitar qüestions incòmodes sobre les negociacions de renovació.

Llargues cues a la botiga.

Llargues cues a la botiga.PSG

Llargues cues a la botiga.

Llargues cues a la botiga.PSG

tracking