SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Canut: “Amb Lukacovicova hem millorat la plantilla”

El tècnic del Cadí la Seu valora positivament la incorporació de la internacional eslovaca || És el sostre de l'equip amb els seus 1,94 m

Lukacovicova, en una acció amb un equip anterior.

Lukacovicova, en una acció amb un equip anterior.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va fer oficial ahir la incorporació de la pivot internacional eslovaca Klaudia Lukacovicova, el fitxatge de la qual pel club de l’Alt Urgell va avançar SEGRE ahir. L’entrenador de l’equip, Bernat Canut, va fer una valoració molt positiva d’aquesta nova incorporació, sobretot tenint en compte les baixes que tindrà a l’inici de la pretemporada.

“És una incorporació no prevista a la planificació de la temporada, però les baixes amb què començarem la pretemporada i la no-incorporació de Perry fins a finals de setembre ens han motivat a fitxar-la”, va explicar Canut. “A més, creiem que és una oportunitat de millorar l’equip”, va afegir.

L’entrenador va explicar de Lukacovicova que “és una jugadora gran, amb experiència a Europa i amb bona mà. Encaixa en el perfil de joc interior pel qual hem apostat enguany i ens ha d’ajudar a obrir el camp”.

A més de l’absència de Chelsey Perry, que no es podrà incorporar fins a finals de setembre perquè està disputant la temporada a la WNBA, Canut no podrà comptar en els primers entrenaments amb Gala Mestres ni Ariadna Pujol, que han passat pel quiròfan.

Klaudia Lukacovicova, de 30 anys és, amb els seus 1,94 metres, el sostre de l’equip. Arriba al Cadí procedent de l’Uppsala suec.

tracking