SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista arranca ambiciós

Albert Folguera assenyala com a objectiu de la nova temporada intentar repetir els èxits de la campanya anterior || La plantilla manté el bloc amb les incorporacions de Fillat i Badia

La plantilla i cos tècnic del Lleida Llista, ahir al pavelló de Bell-lloc, on jugaran per segona temporada.

La plantilla i cos tècnic del Lleida Llista, ahir al pavelló de Bell-lloc, on jugaran per segona temporada.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“La idea és intentar repetir el que vam fer la passada temporada. Tenim ganes de començar, ho esperem amb il·lusió i el primer és fer una bona pretemporada”, va afirmar ahir Albert Folguera, en l’inici de l’activitat del Lleida Llista 2021-2022, de nou a Bell-lloc. Un tècnic ambiciós per a un equip que la passada Lliga va acabar en cinquena posició, fent-se amb els grans, i es va proclamar per tercera vegada campió de la WS Europe Cup.

El Llista manté el bloc de la passada temporada, amb Martí Serra, Joan Cañellas, Bruno di Benedetto, Andreu Tomàs, Oriol Vives, Jepi Selva, Sergi Folguera i Sergi Duch i ha incorporat dos joves que havien passat pel planter lleidatà, el porter Carles Fillat i Jordi Badia..

El tècnic lleidatà va recordar que “vam ser els últims a acabar la temporada i encara que hi ha equips que han començat a entrenar-se abans que nosaltres, això és molt llarg i del que es tracta és d’arribar bé al moment en què hem d’estar bé”, va assenyalar.

Sobre les dos incorporacions, va dir que “el Carles ve amb la idea de posar les coses difícils a Martí Serra, com feia el Gerard. Mantenir un nivell d’entrenament alt a la porteria. Té 25 anys, arriba amb experiència i també és dels que saben fer pinya al vestidor”. Sobre Jordi Badia va comentar que “ve del Barça B i l’any passat va destacar per la seua faceta golejadora a OK Lliga Plata. Es va formar a Lleida i el club continua amb la idea d’anar recuperant jugadors”.

Per la seua part, el capità, Andreu Tomàs, va coincidir que l’objectiu serà “el mateix que en aquests quatre o cinc anys últims, ser un equip competitiu, que surt a guanyar en cada partit i també a divertir-nos. Passar-ho bé és la clau”. Va admetre que “tenim ganes de tornar a l’Onze de Setembre i ens han dit que serà l’any que ve. De moment seguim a Bell-lloc, que no ens va anar malament l’any passat.”

Va mostrar il·lusió per tornar a competir a Europa: “No sabem quines competicions farem, si hi haurà Continental o no, però siguem on siguem sortirem a guanyar.”

Divendres arriba el primer partit, davant del Noia, de la Lliga Catalana Tan sols quatre dies després d’haver iniciat els entrenaments, el Llista afrontarà aquest divendres vinent el primer partit. Serà a la pista de Bell-lloc davant del Noia, en el duel que obrirà el grup de la Lliga Catalana en el qual ha quedat enquadrat l’equip lleidatà. El següent serà el divendres dia 27, a la pista del Manlleu. La resta d’amistosos queda condicionada a la continuïtat o no a la Lliga. N’hi ha un de previst contra el Reus, el 5 de setembre, si cap dels dos equips no arriba a la final. I el dia 12, davant del Forte dei Marmi italià, també a Bell-lloc.

La plantilla i cos tècnic del Lleida Llista, ahir al pavelló de Bell-lloc, on jugaran per segona temporada.

La plantilla i cos tècnic del Lleida Llista, ahir al pavelló de Bell-lloc, on jugaran per segona temporada.MAITE MONNÉ

tracking