SEGRE

BÀSQUET PRETEMPORADA

L'ACB torna a Lleida

El Barris Nord serà l'escenari el dissabte 28 d'un amistós entre Joventut i Manresa, amb entrada gratuïta per als socis del Força Lleida || El Saragossa de Ponsarnau s'estrena divendres a Fraga

El Joventut de Carles Duran, durant un entrenament d’aquesta pretemporada a Badalona.

El Joventut de Carles Duran, durant un entrenament d’aquesta pretemporada a Badalona.JOVENTUT BADALONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Barris Nord acollirà el dissabte 28 (20.00) un partit amistós entre Joventut i Manresa, dos clàssics de la Lliga ACB que els abonats de l’ICG Força Lleida podran veure en acció de forma gratuïta.

L’entrada per als no abonats costarà 5 euros a taquilla, mentre que l’aforament màxim queda pendent de la normativa sanitària vigent. D’aquesta forma, Lleida serà l’escenari d’un derbi del bàsquet català i entre dos dels representant de l’ACB a Europa, ja que la Penya disputarà la Eurocup durant aquesta temporada i el Manresa competirà a la Champions League.

A més, serà una gran ocasió per veure en acció els nous reforços de tots dos conjunts.

En el cas de l’equip de Carles Duran, comptarà amb Guillem Vives, que torna a la Penya després del seu pas pel València; i Brandon Paul, que també complirà una segona etapa a Badalona. En els verd-i-negres també hi ha jugadors il·lustres com Ante Tomic i Pau Ribas, amb passat al Barça.

Quant al Manresa de Pedro Martínez, presenta moltes novetats, amb una plantilla totalment renovada. Entre les més destacades, les de Marcis Steinbergs, Joe Thomasson, Luke Maye i Janis Berzins.

L’entrada general costarà cinc euros a taquilla i l’aforament dependrà de la normativa sanitària vigent

El Barris Nord també va acollir l’any passat, el 29 d’agost, un duel de pretemporada de la Lliga ACB, entre Barcelona i UCAM Múrcia, però les grades del pavelló es van quedar buides a causa de la situació sanitària.

D’altra banda, el Manresa estrenarà la seua sèrie d’amistosos de pretemporada divendres (19.00) a Fraga, on s’enfrontarà al Saragossa del tècnic lleidatà Jaume Ponsarnau, que s’ha fet càrrec de l’equip aragonès després de la seua exitosa etapa al València. El Saragossa també competirà durant aquesta temporada a Europa, a la FIBA Europe Cup, i ha viscut una profunda renovació de plantilla, amb la incorporació de jugadors destacats com Omar Cook, Stan Okoye i Santi Yusta, entre d’altres.

Els equips de Preferent començaran la seua competició l’11 de setembre, mentre que la resta ho faran entre els dies 25 i 26.

A més, Àlex Rubín de Celis jugarà com a vinculat al Força Lleida després del seu pas pels planters de Penya i Manresa.

Marc Civera jugarà al Pardinyes cedit pel Força Lleida Marc Civera jugarà aquesta temporada al Pardinyes en qualitat de cedit pel Força Lleida, per la qual cosa el base lleidatà torna al club després de dos campanyes jugant a l’Alpicat, aquesta última a la Lliga EBA.

Civera va assenyalar que “intentarem que un club històric com el Pardinyes torni al lloc que li pertany”. L’equip lleidatà, que la passada temporada va disputar els play-offs d’ascens a la LEB Or, s’ha vist abocat a jugar aquest curs en Primera Catalana.

Xavier Mendiburu liderarà el projecte des de la banqueta, mentre que el veterà base Pau López es va convertir en la primera incorporació al projecte.

El CBF Lleida es posa a caminar amb més de 300 jugadors El projecte comú de planter del CB Lleida i Força Lleida, el CBF Lleida, va iniciar dilluns passat els entrenaments al Barris Nord i el Municipal d’Alcoletge. La unió dels dos projectes tindrà com a resultat un dels planters més amplis de Catalunya, amb més de 300 jugadors repartits entre 26 equips.

Primeres sessions per a l’Alpicat en el seu segon curs a la Lliga EBA El Cochesinternet.net Alpicat, equip vinculat a l’ICG Força Lleida, va iniciar dilluns les sessions d’entrenament de pretemporada de cara al seu segon curs a la Lliga EBA. L’equip, que està dirigit per Joan Albert Cotonat, s’ha reforçat amb jugadors de contrastada experiència, com Marc Rubín de Celis i Carlos Gasque, ambdós procedents del Pardinyes.

El Joventut de Carles Duran, durant un entrenament d’aquesta pretemporada a Badalona.

El Joventut de Carles Duran, durant un entrenament d’aquesta pretemporada a Badalona.JOVENTUT BADALONA

El Joventut de Carles Duran, durant un entrenament d’aquesta pretemporada a Badalona.

El Joventut de Carles Duran, durant un entrenament d’aquesta pretemporada a Badalona.JOVENTUT BADALONA

tracking