SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida guanya més polivalència amb Ignacio Rosa

L'aler pivot gadità arriba de l'Osca i destaca pel seu bon tir de tres punts

Ignacio Rosa, en un partit d’aquesta temporada amb el Peñas Osca.

Ignacio Rosa, en un partit d’aquesta temporada amb el Peñas Osca.DIARIO DEL ALTOARAGÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida va oficialitzar ahir la contractació de l’aler pivot Ignacio Rosa, de 22 anys i 2,07 metres d’alçada, que arriba per reforçar el joc interior i dotar de més amenaça de tres punts l’equip de Gerard Encuentra. El mateix tècnic lleidatà es va congratular ahir d’aquest fitxatge, del qual va destacar especialment la polivalència, ja que pot actuar en les dos posicions interiors i també d’aler. “Juga en la posició de 4 però alhora pot ocupar diferents posicions, tant de 3 com de 5, i això fa que puguem tenir més variants en el joc, tant defensivament com ofensivament.

És un jugador que té un físic privilegiat, amb 2,07 metres d’alçada, la qual cosa li permet ajudar en la faceta rebotejadora i, a més, és un excel·lent tirador de tres punts, que amb l’estil de joc que volem implantar encaixa a la perfecció. Ja coneix la categoria i ha anat creixent any rere any”, va assenyalar Encuentra, que amb el seu fitxatge ja té completades les quotes de jugadors nacionals amb Albert Lafuente, David Cuéllar i Miguel González.. El gadità, natural de Los Barrios i format al planter de l’Unicaja Màlaga, té, malgrat la seua joventut, una àmplia trajectòria a la LEB Or, ja que aquesta serà la seua quarta temporada a la categoria. Anteriorment havia militat a l’Oviedo, Castelló i aquest últim any al Peñas Osca, on va ser un dels destacats amb una mitjana de 8,7 punts, 4,2 rebots i 7,9 de valoració, el tercer millor jugador en captures i el quart en anotació i valoració.

El club completa la quota de quatre nacionals i ara centra els esforços en el fitxatge de dos pivots

Rosa, que ha estat internacional amb Espanya en totes les categories inferiors fins a la U20, amb la qual va conquerir el 2019 el subcampionat d’Europa, és la cinquena incorporació de l’ICG Força Lleida, després de les esmentades de Cuéllar i González i les de l’austríac Thomas Schreiner i del nord-americà Mark Hughes, a més a més de Michael Carrera, l’únic que segueix de la temporada passada. A l’espera que s’oficialitzin les cessions dels jugadors Juani Marcos i Brancou Badio per part del Barça, el club se centra ara en la contractació de dos jugadors interiors.

tracking