SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida tempteja el retorn de Víctor Arteaga

Està fent la pretemporada amb el Breogán, però continua sense equip

Víctor Arteaga, en un partit d’aquest any amb l’Estudiantes.

Víctor Arteaga, en un partit d’aquest any amb l’Estudiantes.ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida s’ha fixat en Víctor Arteaga com a reforç de luxe per al seu projecte 2021-2022. El club ha contactat amb l’agent del jugador conscient que el pivot de Conca encara no ha fitxat per cap club, si bé es troba actualment fent la pretemporada amb el Río Breogán. El club de Lugo, que torna aquest any a la Lliga ACB, ha recorregut a Arteaga mentre no pugui comptar amb el congolès Jordan Sakho, que es troba jugant amb el seu país la fase final de l’Afrobàsquet 2021, una absència que es prorrogarà fins a gairebé mitjans de setembre.

El Força Lleida li ha fet saber el seu interès per incorporar-lo a les seues files, encara que és conscient de la dificultat que comporta, ja no només a nivell econòmic sinó també esportiu. De moment el jugador, de 29 anys, no sospesa tornar a la LEB Or, però tampoc es tanca la porta, i menys en un club on es va consagrar definitivament per fer-se un lloc a la Lliga ACB.

El pivot croat del Friburg suís i l’holandès, ex del Càceres, altres opcions per al joc interior

Va arribar a Lleida la temporada 2013-2014 cedit per l’UCAM Múrcia, que el va recuperar abans d’acabar aquella campanya. Allà va jugar dos exercicis complets i a l’inici del tercer va fitxar per l’Estudiantes, equip en el qual ha jugat les tres últimes temporades i amb què qual va descendir a la LEB Or la passada.

Al marge d’Arteaga, la direcció esportiva del Força Lleida continua sondejant el mercat a la recerca dels dos pivots que han de completar la plantilla que dirigirà Gerard Encuentra. Entre les opcions que també s’estudien són les del croat Kristijan Krajina i l’holandès Roeland Schaftennar. El balcànic, de 30 anys i 2,08 metres d’alçada, ha jugat l’última temporada al Friburg Olympia suís, encara que anteriorment va estar dos campanyes a la Cibona de Zagreb, una altra al VEF Riga de Letònia i tres més al Zadar, també croat. L’última campanya va firmar una mitjana de 9,6 punts, 6 rebots, 1,9 assistències i 12,8 de valoració a la Lliga.

Roeland Schaftenaar, un pivot de 2,11 metres d’alçada i 33 anys, va jugar aquesta passada temporada al Càceres, amb unes mitjanes de 10,8 punts, 5,4 rebots, 1,9 assistències i 14,9 de valoració.

tracking