SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida jugarà set partits de pretemporada

La presentació al Barris Nord, el 25 de setembre amb el Peñas Osca

Michael Carrera, a l’últim partit de Lliga al Barris Nord, el 9 de maig contra el Tizona.

Michael Carrera, a l’últim partit de Lliga al Barris Nord, el 9 de maig contra el Tizona.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida, que el dilluns 30 té previst iniciar els entrenaments al Barris Nord, ha programat set partits de pretemporada previs al debut a la LEB Or a la pista de l’Estudiantes el 10 d’octubre. El conjunt que aquest curs dirigirà Gerard Encuentra obrirà la sèrie d’amistosos el 8 de setembre a Valls (20.30), mentre que la presentació i trofeu Ciutat de Lleida serà el dissabte 25 (19.00) contra el Peñas Osca.

El primer rival del Força Lleida serà un equip de Lliga EBA, un Valls que comptarà amb Marcus Vinicius, jugador de la temporada passada, com a referència en el seu intent d’assaltar la LEB Plata. Els de Gerard Encuentra s’enfrontaran en el segon amistós al Peñas Osca al Palau d’Esports, un duel previst per al 12 de setembre. Sis dies després, el Força Lleida jugarà a la pista del Cornellà, equip de la LEB Plata i el dimecres 22 (19.00) arribarà el primer duel oficial.

Els lleidatans disputaran la primera jornada de la Lliga Catalana LEB contra el Girona a la localitat de Platja d’Aro. Després arribarà la presentació al Barris Nord davant del Peñas Osca i el dimecres 29 (18.00) el Força Lleida s’enfrontarà al Prat al Barris Nord a la segona jornada de la Lliga Catalana. L’últim encontre de pretemporada dependrà de si l’equip accedeix a la final de la Lliga, prevista per al 2 d’octubre a Girona.

En el cas que el Força Lleida no acabi la lligueta entre els dos primers, es buscarà un nou amistós per a aquesta data.. “La nostra intenció és jugar el màxim de duels perquè som un equip amb moltes novetats i cal començar a crear sinergies. A més, als jugadors el que els agrada és competir”, va assenyalar ahir Encuentra. Fins ara, el Força Lleida compta amb sis jugadors a la primera plantilla.

Repeteix respecte a la passada campanya el veneçolà Michael Carrera, mentre que Albert Lafuente torna de la seua cessió. El club ha incorporat Thomas Schreiner (Kapfenberg), David Cuéllar (Villarrobledo), Mark Hughes (Roda), Miguel González (Baskonia) i Ignacio Rosa (Osca), a més de les cessions dels blaugranes Juani Marcos, que està fent la pretemporada amb el primer equip, i Brancou Badio, a l’Afrobàsquet amb el Senegal..

tracking