SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

El CB Lleida es posa en marxa amb el bloc que va aconseguir l'ascens

Cristina Peña, única novetat a la plantilla

El CB Lleida, durant el primer entrenament al Barris Nord, reforçat amb jugadores del planter.

El CB Lleida, durant el primer entrenament al Barris Nord, reforçat amb jugadores del planter.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ekke CB Lleida va iniciar ahir els entrenaments de pretemporada al Barris Nord i ho va fer mantenint el bloc de jugadores que van aconseguir l’ascens a la Lliga Femenina 2, tercera màxima categoria estatal després de la creació de la Lliga Femenina Challenge. El tècnic Albert Puig torna a liderar un històric projecte amb nou integrants de la plantilla de la temporada passada: Neus Canet, Pilar Comella, Maria Cerqueda, Judit Boladeres, Iris Tribó, Paula Ibáñez, Laura Gil, Silvia Lafuente i Lidia Guiral. L’única novetat és la de Cristina Peña, aler de 32 anys que arriba procedent del Viladecans.

“És una assegurança per a nosaltres. Fa molts anys que juga a bàsquet i en equips competitius com el Viladecans. És una anotadora, llançadora de tres i que ens aportarà molta experiència”, va assenyalar Puig sobre l’única novetat a la plantilla.

L’Ekke CB Lleida obrirà la pretemporada amb el seu debut a la Lliga Catalana de la categoria el dissabte 4 de setembre, quan visitarà la pista del Viladecans. Dos setmanes més tard, el dia 18, les lleidatanes disputaran la segona jornada de la Lliga Catalana al Barris Nord contra el Segle XXI, equip federatiu que compta amb les millors promeses del bàsquet català. Els dos primers classificats de cada grup de la Lliga Catalana accediran a la Final Four, que tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 de setembre al pavelló Joan Creus de Ripollet.

L’altre grup està format per Sant Adrià, GEiEG, Mataró i Almeda. D’altra banda, l’històric debut a la Lliga Femenina 2 de l’equip lleidatà està previst per al 3 d’octubre a la pista del Sant Josep Obrer, mentre que el primer encontre al pavelló Barris Nord serà el dia 9 d’octubre davant del Segle XXI..

tracking