SEGRE

DEPORTES

El Solsona cedeix per la mínima contra el Mollerussa

El capità del Mollerussa protegeix la pilota davant la pressió d’un jugador del Solsona.

El capità del Mollerussa protegeix la pilota davant la pressió d’un jugador del Solsona.VÍCTOR PISA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Solsona haurà de remuntar amb el Mollerussa després d’un duel molt igualat que va poder acabar en empat al tram final.

En els primers compassos del partit, els visitants es van avançar després d’una gran acció ofensiva de Mballo, que va marcar després de quedar-se sol davant del porter (0-1, 15’). Els visitants, després del gol, van agafar les regnes del matx i de la possessió, però sense arribar a crear perill de cara a la porteria local.

Ja a la segona meitat, una jugada col·lectiva del Mollerussa va acabar als peus de Graells, que va driblar diversos defenses i amb una gran definició va ampliar el lluminós per als visitants (0-2, 57’). El Mollerussa es va relaxar amb la diferència en el marcador i el Solsona ho va aprofitar per retallar distàncies amb el gol de Vilajosana, que va anotar després d’una gran jugada individual i creuar-li la pilota al porter (1-2, 62’).

A l’atansar-se al marcador, els locals van provar de dominar el joc i per poc aconsegueixen la diana de l’empat a la jugada posterior. Minuts més tard, el Mollerussa també ho va intentar, amb un xut al travesser de Porta, que hauria suposat la sentència per als locals. El Solsona, ja quasi a l’afegit, va poder empatar però es va anul·lar per un fora de joc que els locals van considerar rigorós, de manera que el Mollerussa es va emportar la victòria a l’anada.

tracking