El Tàrrega venç per la mínima a Alcarràs en un duel igualat

Alcarràs i Tàrrega van disputar un partit equilibrat.

Alcarràs i Tàrrega van disputar un partit equilibrat.J.A. MORENO

L’Alcarràs va caure 0-1 contra el Tàrrega al partit d’anada dels quarts de final de la Copa Lleida, fet que dona avantatge d’entrada als de l’Urgell per aconseguir el pas a la següent ronda. El Tàrrega, després del gol, va buscar ampliar l’avantatge a la contra davant del domini local. A la primera meitat, l’Alcarràs va dominar el centre del camp creant diverses ocasions amb què va poder obrir el marcador i amb molt bones sensacions amb el seu joc, mentre que el Tàrrega també va tenir alguna ocasió per anotar abans del descans.

Al començar la segona meitat, els visitants van provar d’avançar-se amb un xut que va acabar estavellant-se al pal. Minuts més tard, després d’una pèrdua a l’eix central del camp, Houssam va sorprendre el porter local amb un xut llunyà (0-1, 57’). Després del gol, el Tàrrega va tancar les línies i els locals ho van aprofitar per ser més incisius en atac.

L’Alcarràs ho va intentar fins al final, però el marcador ja no es va moure i l’eliminatòria es decidirà a la capital de l’Urgell..