SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

El Barça obre avui contra el València la Supercopa, el primer títol en joc

Madrid i Tenerife juguen la segona semifinal

Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barcelona.

Sarunas Jasikevicius, entrenador del Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Pavelló Fernando Martín de San Cristóbal de la Laguna acollirà aquest cap de setmana la Supercopa Endesa, primer títol oficial de la temporada a què aspiren Barça, Reial Madrid, València Bàsquet i l’amfitrió Tenerife. El curs ACB, de nou amb públic a les grades, arranca avui a les 19.00 hora peninsular amb la primera semifinal entre el Barça i el València Bàsquet, i Reial Madrid i Tenerife lluitaran per l’altre bitllet per a la final a partir de les 22.00.

El Barça afronta la nova temporada com a vigent monarca del bàsquet estatal després del doblet de la temporada passada amb Lliga ACB i Copa del Rei, que a punt va estar de convertir en triplet a la final d’Eurolliga perduda contra l’Efes.

El Barça, pendent encara de la continuïtat de Pau Gasol, presenta quatre fitxatges aquesta temporada

L’equip entrenat per Sarunas Jasikevicius conserva el bloc guanyador de la temporada passada amb quatre cares noves: Sertac Sanli, Nigel Hayes, Rokas Jokubaitis i Nico Laprovittola. Niko Mirotic i Cory Higgins es mantenen com a líders d’una plantilla que continua a l’expectativa de Pau Gasol, el futur del qual no ha revelat encara.Jasikevicius va afirmar ahir als mitjans del club que el seu equip està “molt motivat per jugar el primer títol de la temporada i el primer és intentar arribar a la final”. Va afegir que el València Bàsquet és un dels equips “més incòmodes per defensar” a causa de la “versatilitat” dels seus pivots, fet que els dona “moltíssimes opcions” de fer coses “diferents” en atac. Va afirmar que l’equip ha tingut una setmana d’entrenaments “molt millor que l’anterior” que va culminar amb la derrota a la final de la Lliga Catalana contra el Manresa (81-70) i crítiques del tècnic als jugadors per l’actitud als entrenaments previs.

tracking