SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

El Força Lleida busca relleu a Brancou, que se'n va del Barça

El senegalès ha pagat la clàusula de rescissió i no arribarà cedit a l'ICG

Jugadors de la base del CBF Lleida, que ahir va posar punt final al Campus d’Estiu.

Jugadors de la base del CBF Lleida, que ahir va posar punt final al Campus d’Estiu.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida necessita ara tres jugadors per tancar la plantilla, ja que a la falta de dos pivots es va unir ahir la baixa de l’escorta senegalès Brancou Badio, un dels dos cedits pel Barcelona. El jugador, que encara no s’havia incorporat a la plantilla de Gerard Encuentra perquè estava disputant l’AfroBasket, va comunicar ahir al club blaugrana que pagava la seua clàusula de rescissió i, per tant, es desvinculava de l’entitat.

Fruit de l’acord entre Força Lleida i Barcelona, pel qual van intercanviar les places amb el Barça B, la qual cosa va permetre als lleidatans seguir a LEB Or, l’equip blaugrana es va comprometre a cedir dos jugadors, Juani Marcos, que ja fa dies que s'entrena amb l’equip i Brancou Badio, que havia d’arribar una vegada finalitzada la competició africana. El club no té previst sol·licitar al Barcelona cap altra cessió, ja que els jugadors que podrien arribar no són del perfil que busca l’equip tècnic lleidatà.

Un altre problema que podria tenir el club és que, actualment, té tres jugadors del continent americà, quan només se’n permeten dos. Compta amb el veneçolà Michael Carrera, el nord-americà Mark Hughes i l’argentí Juani Marcos, que està tramitant la nacionalitat italiana, la qual cosa permetria a la plantilla complir el màxim permès per la reglamentació.

Comiat del Campus d'Estiu

D’altra banda, ahir va tenir lloc l’acte de comiat del primer Campus d’Estiu que han organitzat conjuntament des del CBF Lleida, la unió dels planters entre el Força Lleida i el CB Lleida. En total s’han celebrat set torns, pels quals han passat 210 nens i nenes. A l’acte van assistir el president Albert Aliaga, la vicepresidenta del CB Lleida, Mònica Andreu, així com els jugadors Michael Carrera i Maria Cerqueda.

Aliaga va qualificar d’“esdeveniment històric” l’experiència d’unir esforços. “Aquest és el primer pas per treballar conjuntament amb altres clubs”, va afegir Aliaga, que veu un “motiu d’orgull” que el Campus hagi comptat amb tanta participació. El CBF Lleida té més de 300 jugadors i aquest cap de setmana comencen a competir els equips de Preferent.

tracking