BÀSQUET PRETEMPORADA

Triomf còmode per al Força Lleida

Supera l'Osca en el segon amistós amb 22 punts de Carrera || Primers minuts per a Rosa després de la lesió

El Força Lleida es va mostrar molt superior als oscencs.

El Força Lleida es va mostrar molt superior als oscencs.PEÑAS HUESCA

L’ICG Força Lleida va vèncer ahir de forma còmoda el Peñas Osca (72-85) al segon amistós de pretemporada per a l’equip que dirigeix Gerard Encuentra, que va tornar a tenir en Carrera el màxim anotador, amb 22 punts. A més, el duel va servir perquè Nacho Rosa tingués els primers minuts després de recuperar-se d’un esquinç de turmell.

El partit amistós al Palau dels Esports va començar amb un alt d’anotació, la qual cosa va afavorir els lleidatans. Aviat van prendre còmodes rendes en el marcador (13-23) i un 2+1 de Marcos va servir per tancar el primer quart amb el 18-26. A l’inici del segon acte, va ser el Peñas Osca el que va tenir més encert, tot i que van aparèixer Michael Carrera i Schreiner per firmar un parcial de 0-11 amb el qual el Força Lleida es va escapar de nou (23-37). Va ser llavors quan va reaccionar el conjunt aragonès i va intentar baixar dels 10 punts de desavantatge, la qual cosa va aconseguir abans d’arribar al descans (35-44).

“Seguim en el procés d’adaptar-nos tots al model de joc que volem aquest curs”

A l’inici del tercer quart, l’equip de Gerard Encuentra va tornar a mostrar el seu encert i va segellar una nova màxima diferència de 16 punts (40-56). Dos triples de Cuéllar i Rubín de Celis van sentenciar el duel abans d’arribar a l’últim quart, al qual es va entrar amb un còmode 52-69. En els últims deu minuts, els d’Encuentra van continuar mostrant un alt nivell ofensiu i van arribar a situar-se 19 punts al davant del rival (62-81) a falta de poc més de quatre minuts per al final. Va ser aleshores quan el Força Lleida va abaixar el nivell i el Peñas Osca ho va aprofitar per maquillar el resultats, clar a favor dels interessos del conjunt de color bordeus.

“Hem fet un molt bon treball de preparació. De l’últim partit a la pista del Valls ens en vam anar amb unes sensacions pitjors que d’Osca, especialment pels conceptes defensius que havíem treballat durant els entrenaments. Però hem estat millors i s’ha de destacar que estem encara en rodatge. És cert que ells també estan en construcció, que encara els falta completar la plantilla, però en línies generals hem vist coses que ens han agradat molt”, va assenyalar Encuentra després del partit a Osca.

“Els entrenadors tenim una manera de veure el bàsquet i els jugadors una altra, que han adquirit d’altres tècnics. Ara estem en el procés d’adaptar-nos tots al model de joc que volem.

Hem tingut una circulació de pilota que ens ha donat més tirs lliures i també hem estat bé en defensa, que és el que ens ha de donar el ritme de joc que volem durant la temporada”, va afegir el tècnic..

Després de les dos primeres victòries amb el Valls de Lliga EBA i el Peñas Osca de la LEB Or, l’ICG Força Lleida afrontarà el tercer amistós de pretemporada dissabte a la pista del Cornellà, un equip que jugarà a LEB Plata.