SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Koeman: “La meua relació amb Laporta és perfecta”

El Barça debuta avui contra el Bayern sense Braithwaite, que passarà pel quiròfan

Ronald Koeman, en la roda de premsa prèvia al debut a la Champions davant del Bayern.

Ronald Koeman, en la roda de premsa prèvia al debut a la Champions davant del Bayern.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“La nostra relació és bona i, si hi ha coses, parlem. Els dos volem el millor per al club, això és el més important. No hi ha cap problema amb el president. És una relació perfecta per a mi”, va dir ahir Ronald Koeman sobre la seua relació amb el president Joan Laporta durant la prèvia del debut a la Lliga de Campions d’avui (21.00, Movistar) davant del Bayern. “El meu futur no és important, ho és el futur del club i de l’equip”, va afegir el tècnic abans del partit amb els alemanys.

El neerlandès va manifestar que “és una cita interessant que ens permetrà treure conclusions sobre com estem realment, comparats amb un rival molt potent. Hem de buscar un partit de molta intensitat”.

El director comercial del Barça deixarà a finals de mes el càrrec per diferències amb la directiva

També va manifestar que “no puc contestar si podem guanyar la Champions. El Chelsea la va guanyar l’any passat i segurament no estava entre els dos o tres candidats”.

Ronald Koeman va deixar entreveure ahir que Coutinho i Luuk de Jong poden tenir avui minuts contra l’equip bavarès, ja que ha perdut per lesió Braithwaite. El danès serà intervingut quirúrgicament de la lesió femoropatelar del genoll esquerre al no existir tractament conservador.

podria estar entre 3 i 4 mesos allunyat dels terrenys de joc. El davanter del Barça es va lesionar en el tram final del partit de Lliga contra el Getafe el 29 d’agost i no va poder acudir a la crida de la seua selecció. El danès havia participat en els tres encontres oficials d’aquesta temporada, marcant dos gols i repartint una assistència. La seua baixa en atac se suma a les dels també lesionats Dembélé, Agüero i Ansu Fati.

“És un tema que han de parlar entre ells. Cadascú és amo de les seues declaracions, tots volem el bé de l’entitat. Si tenen algun problema entre ells hauran de parlar-ho, però crec que no és el cas”, va dir ahir Busquets sobre la relació entre Koeman i Laporta. “Tenim molta il·lusió de començar, tenim un grup difícil i serà clau treure un bon resultat”, va dir sobre el partit d’avui.

Preguntat per com va afrontar l’adeu de Messi, va admetre que es va quedar “en estat de xoc, com tots”. “Van ser sensacions difícils de digerir, ara hem de canviar el xip”, va dir el jugador blaugrana.

Ronald Koeman, en la roda de premsa prèvia al debut a la Champions davant del Bayern.

Ronald Koeman, en la roda de premsa prèvia al debut a la Champions davant del Bayern.FCB

tracking