SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Gabri rotarà contra el Sant Andreu avui

El Lleida disputa l'anada de la prèvia de la Copa Federació

El Lleida es va exercitar ahir a l’Annex per preparar el partit.

El Lleida es va exercitar ahir a l’Annex per preparar el partit.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gabri, tècnic del Lleida Esportiu, donarà avui (20.00) minuts a aquells futbolistes que menys han participat en les dos primeres jornades de la Lliga durant l’anada de la prèvia de la Copa Federació davant del Sant Andreu, de Tercera RFEF. L’entrenador va negar que el partit al Camp d’Esports sigui un destorb i va afegir que “ens anirà bé per donar més minuts a aquells que han participat menys en aquestes jornades. És un bon moment per repartir-los i intentarem que aquests jugadors es posin al nivell de la resta, com a la pretemporada. A més, és una competició que ens pot permetre aquesta rotació durant diverses setmanes, fins al desembre”.

Sobre el rival d’avui, el tècnic del Lleida va assenyalar que “ens exigirà molt, de la mateixa forma que els equips de la Lliga ho estan fent fins ara. És lògic que volem aconseguir un bon resultat per afrontar el partit de tornada”, previst per al dimecres 22 al Narcís Sala. El conjunt barceloní, que dirigeix David Almazán, encara no coneix el triomf en l’inici de Lliga, ja que va empatar (1-1) en el seu debut davant del Manresa i diumenge passat va perdre (2-1) en la visita al filial del Girona.

“Hem vist un Lleida ambiciós, que ha anat sempre a buscar els tres punts”, assegura Gabri

Per al matx d’avui al Camp d’Esports, Gabri té la baixa de Moha Keita, que pateix una lesió muscular, a banda de la de Fall. L’entrenador va valorar positivament l’inici de Lliga, en el qual el Lleida ha sumat dos empats davant de Prat i Badalona. “Hem vist un equip ambiciós, que ha anat sempre a buscar els tres punts. Tots volem sumar més punts, però estic molt convençut que els dos rivals contra els quals hem jugat seran a la zona alta al final de la temporada. Cal tenir paciència i saber cap a on anem, sense mirar si ja estem a quatre punts del líder.” Sobre les carències del Lleida en aquest inici de Lliga, va assenyalar que “tenint deu jugadors en camp contrari està molt clar que patirem en les transicions, estem molt exposats. La qüestió és mirar de tallar aquestes transicions”.

tracking