SEGRE

FUTBOL COPA FEDERACIÓ

La 'unitat B' del Lleida Esportiu respon

El Lleida Esportiu, en un bon partit, aconsegueix una renda de dos gols per a la tornada al Narcís Sala || Pladevall, Alpha Bagayoko i Quim Araujo remunten el gol inicial del Sant Andreu

Els futbolistes del Lleida Esportiu celebren un dels tres gols que van aconseguir davant del Sant Andreu.

Els futbolistes del Lleida Esportiu celebren un dels tres gols que van aconseguir davant del Sant Andreu.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després dels dos empats en l’arrancada de lliga davant del Prat (1-1) i el Badalona (2-2), el Lleida Esportiu va conèixer, per fi, la victòria (3-1). Va ser en el partit d’anada de la fase autonòmica de la Copa Federació, que el farà sortir com a favorit, amb aquests dos gols de renda, per al matx de tornada, dimecres vinent al Narcís Sala. El triomf es va produir a més amb la unitat B de l’equip. Gabri va assegurar a la prèvia que faria rotacions i va complir al peu de la lletra la promesa.

En relació amb l’onze titular de diumenge al Municipal badaloní, només va repetir el porter Víctor Vidal. Els altres deu jugadors van ser novetats, inclòs el debut en una convocatòria de Febas, procedent del filial, que va disputar els últims minuts.

Al Lleida li va costar entrar en el partit malgrat els molt bons detalls d’Álvaro Martínez; Pladevall, al qual el van anul·lar un gol en el minut 15 per fora de joc, i Lamin, que trencava una vegada i una altra per la banda.

Tanmateix, va ser el Sant Andreu, molt defensiu tot el duel, el que es va avançar en el marcador. Una contra ràpida, amb centrada lateral rematada de cap per Albertito (29’).

El Lleida va saber reaccionar i després de dos aproximacions de Lamin i Alpha va arribar l’empat amb una rematada des de prop de Pladevall (40’), afegit a l’atac.

Els últims minuts van ser un assetjament blau amb cop de cap d’Arnau Gaixas (43’), fora per poc, i un tret lateral de Pladevall (44’) que es va estavellar al cos d’un defensor visitant.

L’arrencada del segon temps va ser clau. Encara no s’havia complert el primer minut de la represa, quan David López es va emportar una pilota per velocitat i va superar Ramos però es va quedar sense angle. La centrada sí que va ser aprofitada per Alpha Bagayoko, que venia llançat en carrera (2-1). A partir de llavors, el Lleida es va agradar i va buscar amb afany ampliar la renda.

Alpha va tenir el gol (55’) però va ajustar massa la pilota, que va sortir fregant el pal. Ramos va salvar, amb una mà espectacular, un tret de Pladevall (57’), molt actiu. Inglés (69’) va rematar de cap amb intenció, però alt. Al final la insistència va tenir premi. Sanku Jabbie va provocar un clar penal transformat per Araujo (79’).

Sanku, el nom del qual va ser corejat per la grada, va tenir el quart a les botes després de dos dríblings inversemblants, però Ramos li va aturar la rematada.

Els futbolistes del Lleida Esportiu celebren un dels tres gols que van aconseguir davant del Sant Andreu.

Els futbolistes del Lleida Esportiu celebren un dels tres gols que van aconseguir davant del Sant Andreu.CARLES MIRANDA

tracking