BÀSQUET PRETEMPORADA

Victòria per tancar la pretemporada

El Cadí supera el Barça CBS en un partit jugat a Mollerussa || Canut va afrontar l'encontre amb tres baixes

Irati Etxarri executa una safata durant el partit d’ahir a Mollerussa.

Irati Etxarri executa una safata durant el partit d’ahir a Mollerussa.JOAN GÓMEZ

El Cadí la Seu va tancar ahir la pretemporada amb una victòria sobre el Barça CBS per 66-58, en un duel disputat a Mollerussa i en què les urgellenques van anar de menys a més. Bernat Canut no va poder comptar amb Ariadna Pujol i Gala Mestres, que continuen recuperant-se de les seues respectives lesions, ni amb Jewel Tunstull per unes molèsties que arrossega de la final de la Lliga Catalana, que el Cadí va conquerir brillantment diumenge contra el Girona.

El partit va arrancar fred i amb moltes imprecisions. Prova d’això va ser el 5-5 que reflectia el marcador als 5 minuts de joc. Al final del primer quart el duel es va animar, tot i que amb avantatges mínims (17-15). En el segon assalt, les de Bernat Canut van imposar el seu joc i de la mà de Mikayla Pivec, autora de 10 punts, van firmar un parcial d’11-4 que els donava la màxima renda, 9 punts (28-19, m. 15). Les blaugranes van reaccionar i van retallar un pèl el desavantatge al descans (34-27).

A la represa, el Cadí va mantenir les rendes vora la desena de punts, però sense acabar de sentenciar el duel (45-37, m. 26). Sí que ho va aconseguir en l’últim període gràcies a un parcial de 9-2 que els va donar la màxima renda fins a aquell moment (61-50, m. 36). Encara que el Barça va reaccionar, no va ser prou com per fer perillar la victòria a un Cadí que debuta a la Lliga la setmana que ve a la pista de l’Estudiantes.