SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Ansu Fati tornarà el dia 26

Koeman podria donar minuts al jove jugador contra el Llevant després de la lesió del novembre de l'any passat || Fati i el Barça tenen encarrilada la renovació

Ansu Fati, ahir durant una pausa de l’entrenament al costat del recuperador físic Juanjo Brau.

Ansu Fati, ahir durant una pausa de l’entrenament al costat del recuperador físic Juanjo Brau.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ansu Fati rebia dijous l’ok dels metges per tornar a jugar i Ronald Koeman ja li ha posat data. Segons va informar TV3, el tècnic holandès té previst donar-li minuts el diumenge dia 26 contra el Llevant al Camp Nou. Serà en el tercer dels tres partits de Lliga que els blaugranes disputaran la setmana que ve.

Fati veu més a prop que mai el final del túnel en el qual va entrar el 7 de novembre del 2020 quan es va lesionar contra el Betis. A partir de llavors va tenir una recuperació molt complicada, amb quatre operacions al genoll esquerre de les quals no havia pogut restablir-se del tot fins ara. La previsió és que Koeman li vagi donant minuts a poc a poc. El tècnic barcelonista ja va deixar clar fa uns dies que amb Ansu Fati no correria cap risc, després de tant de temps sense jugar. Fins i tot es va arribar a especular que reaparegués aquest dilluns davant del Granada, però està totalment descartat.

La reaparició de Fati serà providencial per a una plantilla en què ara mateix hi ha una plaga de lesions que afecten sobretot la part atacant.

Renovació per bon camí

D’altra banda, Ansu ja ha fet saber al club que la seua intenció és renovar el contracte que acaba l’any vinent i és conscient que haurà de fer algun esforç econòmic, atesa la situació de l’entitat barcelonista a nivell financer. Dijous es van produir més converses entre el seu representant, Jorge Mendes, el seu pare i el Barça. El dia abans, Ansu havia sopat amb Mendes i amb Mateu Alemany, director de l’àrea de futbol. L’acord definitiu sembla que no és lluny.

D’altra banda, després d’un dia de descans, els jugadors disponibles per a Ronald Koeman van tornar a la feina amb el record de la derrota davant del Bayern de Munic encara molt present.

En la sessió no van ser-hi Jordi Alba ni Pedri, que es van lesionar en el partit contra els alemanys. El lateral té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta i el centrecampista, una lesió muscular al quàdriceps de la cama esquerra. També va causar baixa el central francès Samuel Umtiti per culpa d’un malestar general.

La resta de baixes van ser els lesionats de llarga durada Ousmane Dembélé, Sergio Kun Agüero i Martin Braithwaite , que va ser operat amb èxit aquest dijous de la lesió al genoll.

tracking