SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE SAN MARINO

Marc Márquez, novè en uns lliures que domina Viñales

La pluja impedeix millorar els registres matinals i Àlex acaba divuitè

Marc Márquez analitza la sessió d’entrenaments lliures amb un membre del seu equip.

Marc Márquez analitza la sessió d’entrenaments lliures amb un membre del seu equip.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maverick Viñales (Aprilia) va sorprendre ahir amb el millor crono en els primers lliures del GP de San Marino. El pilot de Roses, que va deixar Yamaha després de la seua polèmica actitud durant el GP d’Estíria, va dominar la jornada a Misano, on ha aconseguit la pole en les tres últimes cites, gràcies al seu crono d’1:32.666 de la primera sessió. La pluja en la tanda vespertina, que va provocar una caiguda d’Iker Lecuona (KTM) de la qual afortunadament va sortir il·lès, va frustrar els intents dels pilots per millorar els seus temps i el lleidatà Marc Márquez (Honda) no va poder superar el novè lloc del matí, mentre que el seu germà Àlex va acabar el 18.

Com si hagués estat esperant el moment, la pluja va començar a caure sobre l’asfalt del circuit quan els pilots de Moto3 es dirigien als seus boxs i els de MotoGP entraven als seus per començar la segona tanda.

Van ser amb prou feines uns minuts, però va ploure amb prou intensitat com per deixar l’asfalt completament moll, cosa que va impedir que cap pilot de la categoria reina pogués rebaixar les millors marques. El guanyador de la carrera de Motorland, Pecco Bagnaia (Ducati), es va enfilar a la primera posició en el tram final de sessió sota la pluja, davant de Miller i Johann Zarco, però el francès va recuperar la pole en la seua última volta.

En qualsevol cas els resultats vàlids de la jornada van acabar sent els del matí, quan es va poder rodar amb asfalt sec..

Després de les dos sessions d’entrenaments lliures, Marc va assenyalar que “les nostres sensacions no són dolentes, tant en moll com en sec.

En sec he pogut sentir algunes limitacions en un parell de revolts, però hi ha temps per intentar treballar en la posada a punt per ser una mica més ràpids. En moll som ràpids, però encara ens falta una mica.

Tots els pilots d’Honda semblaven estar patint una mica, així que cal mirar què passa.

Encara queden algunes coses per provar, veurem quin temps fa”, va afegir. “Continuem treballant en l’objectiu d’afrontar els caps de setmana sense pensar en l’espatlla i a gestionar l’esforç i la situació.

Els doctors m’estan donant la paciència i la tranquil·litat que arribarà”, va manifestar sobre les seues molèsties..

tracking