SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

A la recerca dels 3 punts

El Lleida, després de sumar dos empats a la Lliga, rep avui l'Europa amb la intenció d'aconseguir la primera victòria || Els visitants només porten un punt

Un jugador del Lleida porta la pilota davant d’un oponent.

Un jugador del Lleida porta la pilota davant d’un oponent.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu rep avui la visita de l’Europa (Camp d’Esports, 19.00/Lleida en Joc) amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria després dels empats firmats en les dos primeres jornades. Per als de Gabri Garcia ja toca sumar els tres punts que, sobretot, a la primera jornada es van escapar en el darrer sospir.

I és que l’equip blau, sense fer res de l’altre món, ha vist com l’han penalitzat massa els errors defensius. Tres gols a favor i els mateixos en contra entre les dos jornades de Lliga demostren que el Lleida no ha pogut trobar encara l’equilibri defensa-atac necessari per sumar victòries.

L’equip lleidatà es troba en procés d’anar assimilant una proposta de joc atractiva i ofensiva, amb molta possessió de pilota, però a canvi el risc que s’assumeix en les transicions defensives és alt.

Per la seua part, l’Europa arriba amb un empat i una derrota i la mateixa necessitat de guanyar.

Per a aquest partit, el Lleida té les baixes de Moha i Fall, tant una com l’altra per lesió.

El partit d’avuiEl Juvenil del Lleida Esportiu va encadenar ahir la tercera derrota consecutiva davant de l’Espanyol, per 0-2. L’equip visitant es va avançar en el marcador a la mitja hora de partit amb un gol d’Ussu, que va definir al pal llarg del porter.

El Juvenil cau contra l’Espanyol i és la tercera derrota en 3 partitsEls blanc-i-blaus –ahir de roig–van dominar la pilota i van tenir ocasions per ampliar l’avantatge, però en el minut 67 es van quedar amb un menys, per expulsió de Simó. El Lleida va intentar empatar el partit, però en el 88 Marc Grau va posar el 0-2 definitiu al marcador.

Un jugador del Lleida porta la pilota davant d’un oponent.

Un jugador del Lleida porta la pilota davant d’un oponent.LLEIDA ESPORTIU

tracking