Núria Ribalta, campiona d'Espanya de triatló

Núria Ribalta, amb la medalla d’or aconseguida a Bilbao.

La lleidatana Núria Ribalta s’ha proclamat campiona d’Espanya de triatló de mitjana distància, en la categoria de 45 a 49 anys, al certamen disputat dissabte a Bilbao. La prova constava d’1,9 km nedant, 82,5 amb bicicleta i 19,4 de carrera a peu per l’entorn del Museu Guggenheim. Al tram de natació va totalitzar gairebé 36 minuts i va sortir setena, la qual cosa la va obligar a remuntar sobre la bicicleta, en què es va situar primera al final del tram. En la cursa a peu, que constava de quatre voltes, va anar ampliant l’avantatge amb els rivals demostrant el seu bon estat de forma per totalitzar 4:50 hores, amb la qual cosa va treure 11 minuts a la segona classificada.

Altres atletes del Club Prosan que van prendre part en l’Estatal van ser Jordi Montraveta, que va ser novè en Elit; Ramon Bonet, cinquè en la categoria 50-54; Àngel Vidal, sisè en 50-54; i Josep Solé i Bernat Turmo, novè i quinzè, respectivament, en 55-59.