SEGRE

El Lleida Esportiu incorpora un tècnic xinès

Peiqi He, de 23 anys, farà d’analista tàctic i ‘espia’ de rivals per al primer equip, que avui juga la tornada de la Copa RFEF al camp del Sant Andreu amb avantatge de 3-1

El Lleida Esportiu - Andorra va comptar amb la presència de públic un any després

El públic torna al Camp d'Esports un any desprésJORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir que ha incorporat el tècnic xinès Peiqi He a l’estructura tècnica del club. He, de vint-i-tres anys, assumirà –segons el club– les funcions i les responsabilitats relatives a l’anàlisi tàctica del primer equip, l’individual de cada jugador i també farà de scouting dels rivals de l’equip blau.

Peiqi He (Guangzhou, 6-3- 1998) també s’integrarà als equips de treball del Lleida B de Segona Catalana i del Juvenil A de Divisió d’Honor. En aquest sentit, l’analista s’encarregarà de les tasques de videoanàlisi dels altres dos equips de l’estructura professional del club, amb l’objectiu d’optimitzar el rendiment dels futbolistes i, alhora, proporcionar al cos tècnic del primer equip informació de primera mà, detallada i precisa sobre els talents de la casa.

Peiqi He va arribar a Espanya fa tres anys per completar els estudis universitaris de Cafe (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport). A més a més, disposa de llicència de nivell III d’entrenador i compta amb experiència treballant en el futbol formatiu.

Avui, la tornada de la Copa RFEF

D’altra banda, el Lleida afronta avui al camp del Sant Andreu (Narcís Sala, 20.00 hores) el partit de tornada de la Copa RFEF amb el resultat favorable de l’anada de 3-1. El tècnic Gabri García es va referir ahir al fet que l’equip no ha aconseguit sumar una sola victòria a la Lliga, però va assegurar que no tem la pressió ni l’exigència que hi pugui haver sobre l’equip. “Quan vens al Lleida saps que l’exigència serà alta i cada diumenge serà un examen per a mi i per als jugadors. Que no hi hagi dubte que l’exigència ens la posem nosaltres mateixos”, va assegurar el tècnic de l’equip blau.

tracking