SEGRE

BÀSQUET PRETEMPORADA

Gerard Encuentra: “No volem fitxar a qualsevol preu”

El tècnic es mostra tranquil malgrat que li falten 3 reforços a 18 dies del debut

L’equip es manté invicte després de tres amistosos.

L’equip es manté invicte després de tres amistosos.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida segueix infructuosament la recerca dels tres jugadors que han de completar la plantilla. A divuit dies del debut a la LEB Or, el diumenge 10 d’octubre a la pista de l’Estudiantes, a Gerard Escuentra encara li falten tres peces per arribar, dos 5 i un exterior per suplir la baixa de Broncou Badio, que finalment no vindrà cedit al desvincular-se del Barça, tal com va avançar SEGRE. Malgrat tot, el tècnic no està preocupat i té clar que no poden fallar en la contractació.

“Estem focalitzats cada dia en el tema. Està clar que com més avança la pretemporada, més els necessites, però és cert que no volem fitxar a qualsevol preu ni qualsevol jugador. Creiem que ha de ser una posició molt important en el nostre estil de joc i hem d’encertar amb els fitxatges”, va assenyalar.

El tècnic va reconèixer que “hem tingut un parell d’opcions que semblava que es podien tancar, però per determinats motius no s’han portat a terme. Encara estem en pretemporada, però si poguéssim tancar-ne algun seria genial”. I va afegir: “Hi ha jugadors que ens agraden però se’n van de preu, i altres que, sent assequibles econòmicament, creiem que queden curts en el que volem per a l’equip. Espero que aviat puguem tancar almenys un fitxatge per anar una mica més tranquils.”

I és que fins ara se les ha hagut d’enginyar per pal·liar l’important dèficit interior, amb només Michael Carrera i Ignacio Rosa. Tot i així, es manté invicte a la pretemporada, amb victòries sobre el Valls, Osca i l’última in extremis a Cornellà. Més difícil ho tindrà avui contra el Girona a Platja d’Aro (19.30), en el seu debut a la Lliga Catalana LEB, un partit que no li treu la son i que afrontarà com un amistós més, sense la pressió de guanyar atesa la situació en la qual es troba.

“És un partit que ens serveix per treballar 5 contra 5, perquè als entrenaments ens costa per la falta de jugadors. Ens servirà per créixer, per posar en pràctica els sistemes, serà un molt bon entrenament. No ens el prenem amb cap altre objectiu que no sigui créixer. Si guanyem, perfecte. Són partits de pretemporada que t’ajuden a veure el nivell de l’equip, si el que estàs posant en pràctica funciona o si s’han de canviar coses. És un partit de preparació, no ens el prenem amb l’objectiu de guanyar, però si ho aconseguim seria perfecte. No penso ni un minut a guanyar el títol, només a ser competitius”, va puntualitzar.

Per al duel d’avui contra el Girona, Encuentra podrà comptar amb tots els efectius de la primera plantilla, una vegada Thomas Schreiner va poder exercitar-se ahir, i Carrera, que ahir va descansar per culpa d’una periostitis, també podrà jugar.

tracking