SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

El Pardinyes torna a reclamar a la Paeria de Lleida que porti a terme reformes urgents al seu camp

El Pardinyes torna a reclamar a la Paeria que porti a terme reformes urgents al seu camp, sobretot el canvi de gespa || Ha causat moltes lesions greus

Amor, Vidal, García i un representant del club conversen sobre la zona que es vol pavimentar.

Amor, Vidal, García i un representant del club conversen sobre la zona que es vol pavimentar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pardinyes ha tornat a reclamar a la Paeria les millores que necessiten les instal·lacions del club, en especial el canvi de la gespa artificial, però no sembla que hagin d’arribar fins a l’any que ve. El regidor Ignasi Amor, acompanyat del coordinador d’Esports de la Paeria, Àngel Vidal, va visitar dilluns les instal·lacions del club groc-i-negre en què el president de l’entitat, Carlos García Bigatà, els va exposar la urgència d’emprendre aquestes millores que, en el cas de la gespa artificial, a causa del mal estat, ha provocat una acumulació de lesions greus de genoll en els jugadors i jugadores del club. “La vida últil de la gespa artificial són deu anys i la nostra ja en té quinze.

Durant els últims anys, els nostres jugadors i jugadores s’han fet moltes lesions de genoll, a més de sobrecàrregues musculars i cremades cada vegada que algú cau.

Tenim també una arrel que sobresurt en una porteria i ens aixeca una part del camp”, va explicar Carlos García. Entre les millores que reclama el club hi ha la pavimentació del perímetre del camp de futbol 7 i el canvi de la il·luminació, actualment molt deficient. “Estem cansats d’esperar”, va admetre García.

Per la seua banda, el regidor Ignasi Amor va dir ahir a aquest diari que “va ser una visita tècnica com s’està fent a altres clubs de la ciutat i la nostra voluntat i prioritat és poder canviar la gespa artificial dels camps del Pardinyes i del Balàfia, com hem dit sempre i segons els pressupostos. I, també com a la resta de camps i pavellons, buscarem aprofitar al màxim els fons europeus per instal·lar-hi il·luminació amb sistema LED i d’aquesta manera aconseguir estalvi energètic”.

Pel que fa al finançament, la Paeria busca fórmules a causa de la delicada situació de les arques municipals. Aquestes van des de contractar un rènting fins a fer convenis, com a l’anterior legislatura, per amortitzar crèdits. No tan sols el Pardinyes i el Balàfia s’han queixat de la malmesa gespa. També l’Atlètic Segre atribueix al mal estat en què es troba nombroses lesions.

tracking