SEGRE

DEPORTES

El Lleida Esportiu es classifica sense problemes

El Lleida elimina sense despentinar-se un Sant Andreu que mai va entrar al partit || Els de Gabri mantenen la porteria a zero i guanyen amb gols de David López, Alpha i Toni Vicente

Alpha celebra el gol que suposava llavors el 0-2 per al Lleida Esportiu.

Alpha celebra el gol que suposava llavors el 0-2 per al Lleida Esportiu.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el mínim esforç, el Lleida va passar ronda a la Copa RFEF contra un Sant Andreu que mai va transmetre la sensació d’estar en el partit ni de creure’s que podia remuntar els dos gols de desavantatge (3-1) que portava del matx d’anada al Camp d’Esports de fa una setmana. Els de Gabri van ser immensament superiors davant d’un rival que, senzillament, no va competir i van sentenciar l’accés a la següent ronda (el sorteig es realitzarà demà) amb gols de David López, Alpha Bagayoko i Toni Vicente.

Gabri va tornar a fer rotacions, alternant titulars i suplents del partit amb l’Europa, i el pla li va funcionar a la perfecció ja que als dos minuts de joc ja havia aconseguit obrir el marcador amb un gol de David López, en una perfecta definició després d’una pilota llarga de Quim Araujo.

El Sant Andreu va acusar el gol i gairebé sense temps a reaccionar va encaixar el 0-2 en una bona rematada d’Alpha Bagayoko (17’) rematant a la xarxa una falta lateral. Eliminatòria resolta perquè els locals, malgrat els càntics de suport dels radicals des d’un dels fons, que a la segona meitat van encendre fins a quatre bengales (cosa que li suposarà una multa al club perquè l’àrbitre ho va fer constar a l’acta) tot just es van atansar a l’àrea de Víctor Vidal, que només va haver d’intervenir, al tall del descans, en un tret creuat de Lawson que va aturar sense problemes (43’). El Lleida, també és cert, es va limitar a tocar i tocar encara que sense aconseguir lligar una nova jugada d’atac.

La segona meitat, després de sentir per megafonia la versió rock de Bella Ciao i Els Segadors, semblava que començava de manera més aguerrida per al Sant Andreu, però va ser un miratge.

Després d’una bona rematada d’Eric López (46’), que va sortir ajustada al pal, els locals van tornar a apagar-se igual que el marcador electrònic i el tauler dels canvis, ara hi eren, ara no hi eren. El Lleida va prendre de nou la iniciativa i va buscar el gol, amb constància però poca intensitat.

Álvaro (49’) va enviar la pilota fora per poc i Monterde (79’) i (81’) va tenir el gol a les botes, però aquest no va arribar fins que va anotar Toni Vicente (87’), després d’una gran jugada de Sanku, que li va posar el gol amb safata.

I aquí es va acabar l’eliminatòria si és que no estava ja decidida des del començament. El Lleida va guanyar fàcilment en un partit que va semblar, simplement, un entrenament amb àrbitre. Per al Sant Andreu, ni això.

A Gabri García no li va agradar el segon temps

Deixant a un costat la classificació a la Copa RFEF, Gabri va destacar a la sala de premsa del Narcís Sala el fet que per primera vegada aquesta temporada l’equip va aconseguir mantenir la porteria a zero. Tanmateix, va afegir, “el que ja no m’ha agradat tant és que al segon temps hem tret el peu de l’accelerador”. Demà divendres, a partir de les 12.00, el Lleida coneixerà el seu rival a la segona ronda copera a partit únic el proper 6 d’octubre. Els seus possibles rivals poden ser Costa Brava (es jugaria al Camp d’Esports), Atzeneta (aquest seria com a visitant) i Ejea, Ebro, Hèrcules, Izarra, i Penya Esportiva. L’escenari el decidirà el mateix sorteig.

Alpha celebra el gol que suposava llavors el 0-2 per al Lleida Esportiu.

Alpha celebra el gol que suposava llavors el 0-2 per al Lleida Esportiu.JORDI ECHEVARRIA

tracking